Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4954790 www.bgdnes.bg

Родители изригват след грозотите по MTV: Тровят децата ни! (Галерия)

Тровят децата ни!

Ким Кардашиян заприлича на отвратителния пингвин Освалд

Брутални секснамеци и възхвала на наркотиците предлагат в ефир тазгодишните награди на MTV.
Това е единодушното заключение на неправителствената американска организация "Родителски телевизионен съвет" (РТС). Майки и бащи са в истински шок от голотиите на участниците в шоуто, което музикалният канал обяви като подходящо за деца над 14 г.
"За всички бе ясно, че Майли Сайръс ще използва възможността да си покаже зърната пред милионната аудитория, и то съставена предимно от невръстни", гласи становището на възмутените родители. "Открай време певицата разчита не на таланта си за да блесне, а на откровено заиграване със сексуалността си. С подобни изпълнения продуцентите от MTV предлагат "отровна развлекателна среда", която трови нашите деца и ги тласка към простащина", допълват от РТС.
Хулиганката на поп музиката Майли Сайръс е водеща на събитието в Ел Ей и сменя няколко оскъдни и шокиращи тоалета от червения килим до сцената. 22-годишната скандалджийка е изтупана в подобия на рокли, които не скриват почти нищо от интимните части на тялото й.
Единствената, която успя да открадне поне малко от вниманието, насочено към Майли, е Ким Кардашиян. Бременната с второто си дете етническа арменка се появи на церемонията заедно със съпруга си Кание Уест и удиви всички с огромния си корем. Зложелатели мигновено сравняват брюнетката с култовия образ на Дани де Вито от филма на Тим Бъртън "Батман се завръща", където играе страховития пингвин Освалд. За шоуто се изсипа и цялата рода Кардашиян, която също опита да открадне вниманието от музикалните звезди. Докато Ким показваше напред-назад бременния си корем, майка й Крис демонстрираше завидна за възрастта си фигура, а сестрите й се чудеха върху какво да акцентират – върху краката или гърдите си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама