Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4954825 www.bgdnes.bg

Най-дълбоките деколтета

Голотиите на наградите на MTV не свършват с Майли. В унисон с общата картинка с огромни деколтета се изявяват почти всички певици.
Винаги актуалната Бритни Спиърс заложи на шеметна рокля със златни кристали, която напомня много на тази от клипа й Toxic. Британската звезда е отслабнала значително и с гордост показа красивите си гърди, който едвам се задържаха в деколтето.
Не по-малко атрактивна е и колежката й с албански корени Рита Оро. Пищната косоварка се появи с дълга черна рокля с невъобразимо дълбоко деколте. Изрусената певица демонстрира, че разполага с едни от най-красивите чифтове цици в шоубизнеса за разлика от плоската Сайръс.
Най-скандална е появата на мулатката Ники Минаж. Рапърката блести със златиста рокля, която показва повече от достатъчно от прелестите й. Освен с визия тя нажежи страстите и с пиперливия си език. От сцената, където получи награда за хип-хоп видео за Anaconda, тя нападна Сайръс с думите: "А сега искам да се обърна към тази кучка, която изговори много за мен в пресата. Това добре ли беше, Майли?" Организаторите прекратяват тирадата още в зародиш, като изключват микрофона й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама