Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4955269 www.bgdnes.bg

Преслава ИЗДЪРЖА ФИКИ

"Пак ли са заедно Фики и Преслава?", питат се чалга феновете в последните седмици. Повод за надеждите им е фактът, че двете най-актуални звезди на България постоянно обикалят страната заедно.
Истината е, че Фики и Преслава предпочитат да изкарват баснословни суми от концерти, вместо да се гаджосват. И тя, и той са спечелили бая награди, а радиата въртят само техните песни.
Без да иска, Бирмата помогна на бившата си, вместо да й навреди. Скандалът с милионерския наследник само вдигна рейтинга на Преси и сина на Тони Стораро до небесата. Бирмата първо "взриви" една софийска чалготека, след като се появиха слухове за целувки и секс между гаджето му и Фики, а после подгони певачката чак на морето, където пак се сбиха.
Изпълнителите решили да се възползват от славата и в момента обявяват концертите си из страната с общ постер, на който греят лицата им. Феновете буквално полудяват от кеф и пръскат луди пари за любимците си.
Всички са затаили дъх в очакване на втория дует между Преси и Фики. Първото им парче - "Горе-долу", макар и лишено от смисъл, се радваше на небивал успех и успя да измести творби на колегите им Азис, Андреа и Галена. Даже и Джорджано не може да се мери с тях!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама