Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4967519 www.bgdnes.bg

Черната Златка: Цецо не е бизнесмен, а дюнерджия

- Валериева, Преслава и Светлана Василева влизат във "ВИП брадър"

- Евгени Минчев е пиперлив и хаплив

- Възмутена съм от Цецо от "Биг брадър"

- С Миро работим за бебе

Борислав РАДОСЛАВОВ

- Злати, ти беше час от гостите на Евгени Минчев, който приюти "Златният Орфей" за 50-годишния му юбилей. С какви впечатления остана от сбирката?


- Беше много добре организирано. Много тежка реч каза той. Развълнува ни всички, след като "Златният Орфей" отпадна. Това за мен е един от най-хубавите ни празници, ако мога така да го нарека. Хубаво беше и тази година да го има и поради тази причина Евгени Минчев събра хората, които чувства най-близки в чест на "Златният Орфей". Той е много пиперлив, хаплив и справедлив. От нищото е направил нещо. И то без родители и помощ отстрани. Малко странна особа е, но е постигнал и е направил нещо в живота.

Реклама


- При теб как се развиват нещата?


- Възобновявам акциите за дарителската кампания за ремонт на детското отделение в "Пирогов". Първата среща направих в Пирдоп с ръководството на най-голямата металургична компания. Те ще ни подадат ръка, като дарят средства. Нещата стават трудничко, но се случват. Вярвам, че ще докарам нещата докрай. Сумата е доста голяма, но до пролетта на 2016 г. вече трябва да е финиширано.


- Почина ли си лятото?


- Два месеца си прекарах много добре с майка ми и децата на сестра ми. Миро също идваше често, докато нямаше работа. По цял ден на плажа, играхме табла с приятели. Изобщо - едно страхотно лято с незабравими емоции. Най-добрите ми приятелки бяха с мен. Качих се на парашут, водните забави бяха на макс. Случи се и нещо много важно.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целият текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме ВЪВ ВТОРНИК в хартиеното издание на "България Днес"


- Какво е то?


- Бяхме заедно с министъра на туризма Ангелкова на обща среща, където обсъждахме наболели проблеми в бранша. Като например високите цени на чадъри и шезлонги, да се прави от мухата слон, ако има някакъв проблем в някой хотел и т.н. Повдигнах въпроса за дивото къмпингуване. След това разбрах, че са започнали битка за премахване на палатки и каравани, които се поставят върху дюните. Явно доста са впечатлени от моята позиция.


- Следиш ли "Биг брадър"?


- Не съм особено впечатлена, защото не успях да видя кой знае колко силни характери вътре. Видях много простотия. Всяко нещо си има граници, но вътре смятам, че ги прехвърлиха. Такива тежки думи и псувни, пред които останах безмълвна. Нямам абсолютно никой за фаворит. Видях само хора, които се самоизтъкват и искат да покажат това, което не са. Или да изтъкнат качествата си, които не са особено много.

Реклама


- Не таиш особено позитивни чувства към Цецо, големия враг на Никита. Защо?


- Останах възмутена от думите, които един мъж може да каже на една жена в ефир. Този език ми е чужд и не ми харесва. Нямаш право така да говориш на една жена, дори и най-долната да е. Има моменти, в които просто трябва да си замълчиш. Възмутих се тотално. И искам да кажа, че този човек не е никакъв бизнесмен. Има павилиончета за дюнери. Ето това много мразя в България. Тук всеки, който започне да се занимава с нещо, го наричат бизнесмен или бизнес дама. Някак е несериозно да си отвориш баничарница и да се наречеш бизнесмен.


- Видя ли сблъсъка между голата моделка Силвия и ромката Ирена?


- Да, простащина жестока. Силвия е една много агресивна личност. Било то и към мъжете. На Цецо пък почна да си слага краката на неговите и да си ги търка. Лошо няма, че е разкрепостена. Но на мен не ми харесва. А Ирена е типичната ромка, която за най-малкото реве, оплаква се и недоволства. Но да не забравим, че "Биг брадър" е извадка на нашето общество.


- Няколко години е била стриптийзьорка. Какво мислиш?


- Това не го разбирам. Обяснява, плачейки, как не е имала друга възможност да си прехранва детенцето и затова е станала стриптийзьорка. Значи ти, ако искаш да си изхранваш отрочето, можеш да го правиш и с друга професия. Ако искаш да взимаш бързи и лесни пари, единият вариант е да бъдеш на Околовръстното проститутка или танцьорка както Ирена. А пък другата тъпотия, която ми направи впечатление, бе изказването: "Той ми предложи брак и ми подари златен "Ролекс". Това няма как да го промениш, това е в кръвта й явно. Залагам тази година, че победител в "Биг брадър" ще бъде мъж. Нямам конкретно предположение.

Реклама
Реклама
Реклама