Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4969365 www.bgdnes.bg

Плеймейтка изоставена пред олтара. Снимки

Иво АНГЕЛОВ

Една от най-актуалните български плеймейтки - Светлана Василева, се е разделила със свой годеник малко преди сватбата им, научи "България Днес". Причината - той бил против нейни голи снимки, а тя искала да се развива точно в тази професионална насока.


Неподозирана досега тайна от живота на красавицата излиза наяве едва сега, въпреки че драмата се е разиграла преди време. Мис Плейбой 2009, която вече няколко години е сред най-желаните столичните красавици, крие годеж с бизнесмен от родния си град Търговище.

Реклама


Василева се сгодила за своя съгражданин почти веднага след като завършила местното училище. Обожателят на почти 19-годишната тогава Светлана й подарил пръстен, като й предложил по романтичен начин - коленичил пред нея по средата на мост. Младежът, който тогава живеел във Варна, си я взел от дома на родителите й и двамата заживели в морската столица.


До сватба така и не се стигнало заради решението на Светлана да участва в конкурса "Мис Плеймейт" преди шест години. Годеникът й бил категорично против, тъй като не само че не искал цяла България да гледа жена му гола, но и подозирал, че конкурсът ще разруши отношенията ми. Тайно от него Светлана си направила пробна фотосесия, а тогавашният главен редактор на "Плейбой" Георги Неделчев я одобрил за участие в конкурса. Това довело до жесток семеен скандал, но въпреки него опърничавата блондинка събрала куфара си за София. Изкусителката се върнала в дома на мъжа си чак след два месеца, но не за да залепи счупената любов, а да си изнесе целия багаж.


Близки до двамата разказаха, че годеникът й се отметнал от намерението да се жени за Светлана, защото не искал в леглото си жена, която да показва тялото си пред цяла България.


Съдбата на Василева е сходна с тази на фолкпевицата Емануела, която преди години буквално е зарязана пред олтара. Облечена със сватбена рокля, тя очаква любимия си, но той така и не се появява, защото родителите му не одобряват връзката му с изпълнителката. Случката пречупва мисленето на изпълнителката, която впоследствие признава, че няма да позволи на нито един мъж да й разбие повече сърцето.

Реклама
Реклама
Реклама