Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4972161 www.bgdnes.bg

Щерката на Моу наперчи цици

Дъщерята на мениджъра на "Челси" Жозе Моуриньо - Матилде, показа невероятно напомпани цици. Тя придружи баща си на партито по случай "Мъж на годината".

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


18-годишната тийнейджърка се появи с черна рокля с много дълбоко деколте, от което бюстът й направо щеше да изскочи. Тя веднага събра погледите на присъстващите.


Освен това дрехата на Матилде беше доста къса и откриваше голяма част от краката й. Самият Моуриньо беше изтупан с класически стилен смокинг. Британските таблоиди отчетоха, че Специалния е готов да замени Даниел Крейг като Джеймс Бонд.
Жозе Моуриньо и съпругата му Матилде имат две деца - момиче и момче, които носят техните имена. На церемонията присъстваха бившият английски национал Гари Линекер, звездата на английския крикет Стюарт Броуд и световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън. Те обаче бяха засенчени от дъщерята на Специалния.
Наскоро младата госпожица Моуриньо беше забелязана на купонясва с един от членовете на бой бандата One Direction - Найл. В началото се твърдеше, че двамата са гаджета. Малко след това стана ясно, че няма нищо вярно в това и Матилде и Найл са много близки приятели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама