Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4974914 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Кали: - Искам да осиновя МОМИЧЕ!

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Кали иска да осинови момиченце. Това заяви пред "България Днес" самата изпълнителка, която е майка на трима синове - Георги, Марк и Александър.


"Ако някой ден съм по-финансово стабилна и мога да сменя сегашния си дом с по-голям, много искам да осиновя момиченце", призна певицата, която не се плаши от нови житейски предизвикателства.

Реклама


"За мен е много важно всеки да има собствено лично пространство, защото в противен случай се получава задушаване. Има някакъв елемент на уют, когато сте много хора на едно място, както сме ние в момента. Но всеки трябва да си има собствена стая. Когато имам повече пари и пространство, едва тогава ще се замисля за още едно дете. Това е единственото, което ме спира да имам четири или дори пет деца. Но не да ги раждам, а да си ги осиновя. Дълбоко в себе си винаги съм знаела, че ще имам три деца и те ще бъдат три момчета. Никога не съм си представяла как изглежда момичето, излязло от мен. Иначе продължавам да искам да си имам момиче. Така че Кали си следва мечтите, имам си план-график, живея си живота и съм щастлива", каза още изпълнителката на десетки попфолк хитове.


Тя обясни и защо предпочита осиновяването пред раждането. "Аз съм в репродуктивна възраст и още мога да раждам, но след 40-годишна възраст рисковете са много големи. Опазил ме Господ, на мен не ми се е случвало, но като водеща на телевизионно предаване се срещнах със семейства, които са разбрали за синдром на детето си при напреднала бременност. Те не са се отказали от детето си и аз им свалям шапка. Те са приели съдбата си и отговорността да се грижат за дете с особени нужди. Бог ме е съхранил да не ми се случи подобно нещо, но точно рисковете на раждане на дете със синдром след 40-годишна възраст ме спират", коментира Кали.


Според нея нашата държава не дава възможност на хората с увреждания да живеят пълноценно и не иска нейни наследници да се сблъскат с подобни трудности.
"Сега сама покривам финансовите нужди на всички членове на семейството ми. Ако някой си мисли, че като имам 3 деца от 3 мъже вземам издръжка от всичките, грешат. Първо, издръжка не получавам от никого. Второ, ако говорим за издръжките, които държавата е отредила, това е жалка история. Затова съм оставила на преценката на бащите всеки да дава и помага, колкото сам прецени", завърши Кали.


Сегашният й приятел Влади, който е и баща на третото й дете, коментира защо двамата още не са стигнали до сватба. "Дойде бебето и грижите около него, но може би някой ден ще стигнем и до тази стъпка", надява се Влади. Той признава, че Кали е с труден характер и въпреки че като цяло се разбират, има и дрязги. Няколко пъти досега певицата му е връщала годежния пръстен.


"Егоист съм, не ме притеснява, че ще го обидя", признава изпълнителката. И отсича: "На когото не му харесва, да не се насилва да живее с мен. Много е хубаво да сме заедно с Влади и да ме гушка. Но ако го хвана с друга, ще го оставя. Ревнувам го, но в същото време съм доволна, че го харесват."


"Не ми е лесно с нея, но човек трябва да прави компромиси", признава самият Влади и допълва, че понякога компромисите му идват в повече.


Фолкпевицата говори и за другите мъже в живота си, от които има наследници. "В супер отношения сме с бащите на останалите ми деца. Няма драма. Даже се разбираме по-добре, отколкото когато живеехме заедно. Много са готини всички и помагат", каза още изпълнителката, която не се притеснява да говори открито.

Реклама
Реклама
Реклама