Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4974937 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Гентиана Халити: Едва оцелях след тежка депресия

Гентиана Халити е горда носителка на три титли: първо място на конкурса "Мис Еротичен модел", подгласничка на "Мис Силикон" и второ място на "Мис Плеймейт". Русокосата красавица е наполовина албанка, а половин мъжка София въздиша по тялото й.


Пред "България Днес" тя даде най-откровеното интервю в живота си - говори за тежките моменти в живота си, изкуствената лъскавост на родния ВИП и мъжа до себе си, който обича безкрайно. Халити без грам притеснение разказва за пороците си и семейните си скандали.

Реклама

Иво АНГЕЛОВ

- Гентиана, изчезна от публичното пространство. Какво се случва с теб?


- В един момент цялата тази публичност и ровене в личния ми живот ми дойдоха в повече. Аз съм страшно емоционална, имах дълъг период на тежка депресия. Усетих,че искам да избягам от света...


- В какво се изразяваше тази депресия?


- В един момент, както след всяка еуфория, настъпи момент на отчаяние. Живях бурно, минах през много тежка връзка и раздяла, след която се впусках в скандални отношения. Пътувах непрестанно, откъснах се от семейството си. В един момент тези неща ме доведоха до психически срив. Не ми се излизаше, не ми се ставаше от леглото, имах тежки хранителни проблеми. Плачех постоянно и нищо не ме радваше. Станах апатична... В този момент трима човека никога не ме оставиха и искам да им благодаря. Мики - моята приятелка, Мишо и Димитър - двамата вечни мъже в живота ми. Те са ми повече от приятели. Това са хората, видели най-лошото у мен, и въпреки това ми подадоха безброй пъти ръка. Обичам ги като семейство и благодаря на Бог, че ги има. Не всеки има щастието да има такива приятели.


- От колко време имаш мъж до себе си и как се чувстваш с него?


- С мъжа до мен сме заедно от около 4 месеца. От мига, в който го видях, усетих, че е ТОЙ. Неразделни сме. Заживяхме заедно на шестия ден от запознанството ни. Такава близост и сходство с никого не съм имала. При големите любови обаче има и бурни кавги. Ние се палим от нищото. През 3 дни си събирах багажа, стигах до стълбите и се сдобрявахме. Голям цирк сме. Но думите са малко, за да опиша какво чувствам към него. Той е моето всичко.


- Мислиш ли за сватба и за деца?


- За сватба - да. Деца също много искам, но не съм си дала срокове. Когато Бог реши.


- Продължават ли напористи мъже да те свалят и как ги разкарваш?


- Разбира се, около мен винаги е имало и ще има много ухажори. С културните се сприятелявам, но ясно им показвам, че не може да има повече. Тези, които нахалстват обаче, страдат от острия ми език.

Реклама


- Приключи ли с голите снимки, или някой ден отново ще се съблечеш пред фотоапарата?


- Имам още какво да покажа. В началото на пролетта съм запланувала 2 сесии, които смятам, че ще издухат всички досегашни.


- Имаш ли домашно порно? И ако да - някой ден мислиш ли "случайно" да се появи в интернет?


- За момента нямам подобен клип. Тази тактика със "случайното" вече е банална. Ако пусна клип, то ще бъде обмислено и умишлено.


- Ти работиш в дискотека - как ще коментираш нощния живот в България?


- Нощният живот като всяко друго нещо в България е на страшно ниско ниво. "Виповете" имат неплатени сметки, а върхът на удоволствието е да се зарият с чувал салфетки. Мой приятел чужденец ми беше на гости. Остана в шок от случващото се. Бедна държава сме, а искаме всяка нощ да сме на клуб. Това е нелепо.


- Ставала ли си свидетел как популярни личности се напиват или надрусват и се излагат публично?


- Ставала съм свидетел и на двете неща. И от известни, и от безизвестни. Хората имат еднакви пороци. Аз не докосвам алкохол и наркотици. Но всеки преценява за себе си. Не съдя никого.


- Най-тъпите мъжки свалки са...


- Колкото и банален да е комплиментът, никога не е излишен и винаги е приятен. Тъпото е, когато покажеш, че нямаш интерес, но отсрещният не улавя сигналите. Тогава се налага да го унижиш. Случвало ми се е обсебен от мен мъж с месеци да ме преследва и заплашва в пристъп на отчаяние. Наложи се да има последствия и да се запознае отблизо с мои приятели...


- Гледаш ли "Биг брадър"? Кой ти е фаворит, какво мислиш за участниците?


- По принцип гледам формата, но този път ми е безинтересен. Все пак от няколкото пародийни серии, които изгледах, фаворит ми стана Кирил. Ерудиран и широко скроен. Допада ми.


- Би ли участвала, ако те поканят, и притесняваш ли се, че ще бъде пресъздаден кофти твоят образ?


- Допреди година не исках да подложа себе си на това. Но на този етап от живота си бих влязла. Аз съм свикнала с неодобрението и скандалните събития около себе си. С удоволствие бих влязла, за да ги взривя.


- Какво мислиш за идеята в къщата да се вкарват агресивни и глуповати хора, за да се търси атракция у зрителя?


- Скандалът, пошлостта и атракциите продават. Естествено, че ще вкарват такива хора. Виждате ли нещо интересно в обикновеното и нормалното?


- Хората те знаят като плеймейтка, но като каква искаш да те запомнят?


- Не е важно как ще ме помнят. Важното е, че ще ме запомнят. И скоро ще им дам още поводи...


- Най-вредните ти навици са...


- Прекалявам с цигарите и солариума.


- Какво мислиш за представянето на националния отбор по футбол и защо всички ни бият?

- Нашите момчета са силни на сцената. Не и на терена.


- Отиваш на самотен остров - кои 3 неща вземаш със себе си?


- Приятеля ми, телефон и... цигари.


- Колко станаха татуировките по тялото ти - коя ти е любима и за коя съжаляваш?


- Татуировките ми са 11 на брой. Не съжалявам за никоя, понеже така съм се чувствала в даден период и съм го изразила по този начин. Любимата тепърва предстои.


- Планираш ли някоя нова пластична операция?


- Бих си оправила нослето. Не съм мислила кога, но се надявам да е в близко бъдеще.


- Колко струват българските жени, които са готови на всичко, за да пробият?


- Подобен тип жени не струват нищо. Това са марионетки, които въпреки смешната си продажност не постигат нищо. Винаги съм казвала, че дори за меркантилността се иска тарикатлък. Повечето го нямат.


- Когато станеш майка, кои ще са ти най-големите страхове?


- Като всеки родител ще се тревожа за бъдещето на децата си. Ще се опитам да бъда приятел с тях и да им покажа пътя. Аз съм живяла за 100 живота и за малкото ми години съм видяла много. Но всеки знае,че хората се учим само от собствената си болка и грешки.


- Постоянно излизат проучвания, че българският народ затлъстява - твоето обяснение защо сме се запуснали така?


- Проблемът със затлъстяването идва от 3 фактора - липса на спорт, прекаляване с алкохола и нощния живот и бедност. Казвам бедност, защото 1 баничка е 1 лев, а една пържола със салата - 10 лв. Хората не могат да си позволят да се хранят здравословно.


- Твоята диета за перфектно тяло?


- Хм... не издавам своите тайни. Всяко нещо има своята цена. Аз съм платила прескъпо моята.


- Какво успя да изпълниш от мечтите си тази година и за какво не остана време?


- Успях да направя най-важното - срещнах мъжа, за когото съм мечтала цял живот. Останалото предстои!

Реклама
Реклама
Реклама