Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4975013 www.bgdnes.bg

Милена с куче на пазар

Рок музикантката Милена Славова е обсебена от домашния си любимец - кучето Били".
За никого не е тайна, че певицата изпитва силна привързаност към четириногите и е готова да спаси всяко улично куче, изпаднало в беда.
Нашите топпапараци уловиха Славова в един от горещите следобеди в края на летния сезон да пазарува в кварталния хипермаркет в компанията на Били.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, още подробности и ексклузивни снимки можете да видите в печатното издание на вестник "България Днес". 


Преди години Милена изживя истински шок, когато четириногият й другар се беше изгубил в района на Южния парк. Само след няколко дни кучето се върна при стопанката си и оттогава със Славова са неразделни.
По всичко личи, че рок изпълнителката има пълно доверие на кучето си, което се разхождаше свободно, без каишка или отличителни знаци, че е домашно, и дори успя да облекчи нуждите си по едно от кошчетата за боклук пред вратите на магазина.


Милена има две кучета, които гледа в дома си, но Били е най-големият й любимец, с който е преживяла много тежки моменти.
"Били беше много болен. Викала съм лекар през нощта. Така съм се молила на Господ да го спаси, даже сложих една икона на Св. Богородица под легълцето му" - разказва Славова в свое интервю преди време.
В момента певицата е в трескава подготовка за първия учебен ден на дъщеря си Куини, която тази есен ще е в първи клас. От тичане по задачи Славова е свалила доста от излишните килограми и изглежда много по-добре от преди.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама