Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4977196 www.bgdnes.bg

Бащата на Гери-Никол й забранява да пее

Новоизгрялата певица Гери-Никол съвсем скоро може да се прости завинаги с мечтата си за голямата сцена, научи "България Днес".
Съграждани на тийнейджърката издават, че таткото на блондинката е бесен на щерка си и категорично е решил да секне надеждите на малката да продължи да се занимава с музика.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст и още интересни подробности можете да видите само в печатното издание на вестник "България Днес".


Преди няколко месеца стана ясно, че таткото на 16-годишната варненка не е кой да е. Родителят й е мастит адвокат в морската столица, а името му се свързва с прочута местна групировка. Семейството е едно от най-заможните в града, а малката Георгиева живее в истински лукс и е презадоволена финансово.
Когато звездата на Гери-Никол изгря след хитовия й летен дует с рапъра Криско, бащата на младата изпълнителка приел славата й като нещо моментно, а амбициите й да стане велика певица - като поредната прищявка на Гери в годините й на тежък пубертет.
Оказало се обаче, че напористата девойка съвсем няма намерение да се ориентира към нещо различно от музиката и смята, че кълченето й по дискотеките тепърва предстои.
Това искрено разгневило властния й баща, който от години мечтае щерка му да стане юрист и да тръгне по неговите стъпки. От няколко месеца Гери-Никол и татко й водят напрегнати разговори у дома за бъдещето на разглезената Георгиева и нито един не желае да отстъпи.
Дали новоизлюпилата се звезда ще продължи в музикалния бизнес, или ще се насочи към сериозната, но не толкова присъща за нея професия на юрист, е само въпрос на време да се разбере.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама