Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4977399 www.bgdnes.bg

Преслава и Бирмата се събраха

Певицата се закача с бившия, той кротува в сепарето

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Преслава и бизнесменът Георги Станоев - Жоро Бирмата се събраха! Двамата купонясваха заедно на откриването на новия сезон в култовата столична дискотека "Син Сити", видя "България Днес".

Изпълнителката беше голямата звезда на вечерта и беше поканена от организаторите да пее на пищното парти. Тя беше настанена във ВИП зоната заедно със свои приятели. Случайно или не, на съседното сепаре пък се беше настанил Бирмата, който също подобаващо се забавляваше.

Реклама

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целият текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме В СЪБОТА в хартиеното издание на "България Днес".


Още със събирането на двамата на едно място напрежението във въздуха можеше да се усети. Докато бяха двойка, двамата често си спретваха публични скандали и дори стигаха до бой. Ръководството на клуба, знаейки, че Бирмата ще присъства, бе засилило охраната във ВИП секцията на клуба, където седяха Преслава и Георги Станоев. Яки гардове бяха се погрижили да не се стигне до проблем между двете компании. Охранителите зорко следяха всяко действие на двамата, а по пътя към сцената дори ескортираха добричлийката.


За изненада на всички присъстващи бившият възлюбен на Преслава не завихри поредния масов бой и предпочете кротко да стои на ВИП масата си. Тя обаче не спираше да го провокира и да се закача с него. Още преди да излезе на сцената, изпълнителката на "Моето слабо място" грабна микрофона и започна да сипе поздрави за експоловинката си. "Хайде, Бирма, ти си" и "Давай, Бирма, наздраве" бяха най-често отправяните реплики на добричлийката, която не се свенеше да танцува палаво пред погледа на младия бизнесмен. Той обаче успя да запази спокойствие и не реагира на провокациите, които имаха повече шеговит характер.


"Преслава, каквото и да говори, още не може да преживее Бирмата. Ако се засекат в едно заведение, винаги се опитва да му привлича вниманието. И на него ангелът му е слаб и затова често се стига до конфликти", коментираха хора от обкръжението на фолкпевица №1 в България.


Закачката между двамата продължи и когато тя се качи на сцената и започна да изпълнява песни, посветени на него. Дори и текстовете за финансов колапс и съмнения за сексуална ориентация не можаха да трогнат младия бизнесмен, който също трудно преживява раздялата с изпълнителката.


Участието на певицата мина като по вода, а интересът към звездата беше много голям и заведението се пукаше по шевовете. Може би подразнен, Бирмата напусна клуба малко преди края на изпълнението за вечерта на Преслава и отпраши в неизвестна посока с компанията си.

Реклама


В края на февруари между Преслава и Бирмата се разигра зрелищно меле в дискотека в Студентски град в София. Това се случи на афтърпартито след раздаването на наградите на телевизия "Планета". След бруталния бой, в който се включиха и охранители от нощното заведение, бяха потрошени чаши и бутилки, а голяма част от посетителите побързаха да си тръгнат, разтревожени за сигурността си. Заедно с тях беше изхвърлен и Бирмата, който на публично място си позволи да налага бившата си приятелка. Самият той отнесе доста пердах отвън, като не можеше да се защити.


Миналото лято пък в заведение в Слънчев бряг Преслава пак плесна шамар на любимия си, а той започнал да я бута. Тя пък му налетя с чаша, която заби в главата му. От удара веждата на Бирмата се сцепи и шурна кръв. Наложи се отново охраната да се намесва и да ги разделя във вихъра на скандала.


Преслава не бе единственият гост на клуба. Наскоро напусналата продуцентите си и самопродуциращата се за момента Джина Стоева също бе специален гост. Освен като ВИП персона Джина се изяви и на сцената, поздравявайки всички гости с новото си парче To The Left. Сред посетителите беше и бившата половинка на Красьо Черния - фолкпевицата Магда, която впечатли с отлична фигура след засилените тренировки във фитнес залата. Елитният столичен клуб отбеляза старта на новия сезон с пищно парти, на което имаше дори хора на кокили.

Реклама
Реклама
Реклама