Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4982891 www.bgdnes.bg

Легендарният рокаджия Ицо Петроф: Джорджано ще си легне с мъж!

За един от най-колоритните участници в тазгодишния формат на риалити предаването "ВИП брадър" единодушно от зрителите бе обявен нашумелият напоследък Джорджано.
Това е първата изява на Джорджано на родния ефир и негативният отзвук не се забави.
Във форумите вече се заформи ожесточен спор за сексуалната ориентация на Мирослав, както е истинското име на Джорджи, заради екстравагантната визия и жестовете на младока.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст и още интересни подробности можете да видите само в печатното издание на вестник "България Днес".


Легендарният рокаджия Ицо Петроф, запознат добре с хомосексуалната общественост и представителите й, заяви пред "България Днес", че новоизгрялата звезда е сто процента податлив на мъжки ласки.
"Все още не може да се каже дали е хомосексуален, но несъмнено би опитал секс с мъж, а може и вече да го е направил. Рано или късно ще се разбере дали Джорджано е гей, това не може да го скрие" - бе категоричен музикантът.
Според Петров, колкото и да се опитва Джорджано да блесне в риалити формата, младокът няма да издържи на атмосферата в къщата и най-вече сред звезди като Кичка Бодурова и Катя от "Ритон".
"В тази ерудирана обстановка на това момче ще му е ужасно трудно. Там все пак е Кичка, която тръгна от едно бургаско село и стигна до САЩ. Да не забравяме и Катя от "Ритон" - една великолепна жена. Джорджи в тази компания просто няма място" - твърди Ицо.
Екстравагантният любителски певец пристъпи прага на къщата, заявявайки, че ще стане звезда и дори има амбиции и самочувствието да пее на една сцена с Мадона, но нито веднъж не спомена сексуалната си ориентация.
Съграждани на Джорджано категорично твърдят, че старозагорският колорит вече е мачкал чаршафите на не един или двама мачовци и съвсем скоро истината ще лъсне под покрива на Големия брат.
"Не стига, че се прочу с абсолютната си липса на талант, ами и се набута в шоуто, прибирайки крупна сума хонорар. Сега ще използва гейските си номера, за да запази известността си" - гневят се антифенове на Джорджано, определяйки го като абсолютно неадекватен и гротесков образ.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама