Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4987642 www.bgdnes.bg

Преслава пристрастена към наргилето

Фолкпевицата Преслава има сериозен проблем с пушенето. 

Изпълнителката на "Водка с утеха" е силно пристрастена към така модерното напоследък у нас и широко разпространено в арабския свят наргиле.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст,  интересни подробности и още ексклузивни снимки можете да видите в печатното издание на вестник "България Днес".

Реклама

Почти не минава ден, в който певицата да не се отдаде на релаксиращото средство за пушене с екзотични аромати, и може да бъде видяна навсякъде с наргиле в ръка.
Топпапараците на "България Днес" уловиха чалга звездата часове преди да престъпи прага на къщата на "ВИП брадър". Малко преди началото на шоуто Преслава отново разпускаше с така любимото си наргиле в скъпарско заведение в столичен мол.
Обсебена изцяло от влизането си в риалити формата и страха от многото камери, които ще следят всяка нейна стъпка, Преслава нервно подръпваше от ориенталската лула, изпушвайки я сама докрай.


По всичко личи, че бившата на Бирмата е необратимо пристрастена към пушенето и не може да спре да се трови.
Наргилето не е единственият порок на Преслава. От години тя има лошия навик да изпушва по повече от кутия цигари на ден. Въпреки че работи с гласа си, брюнетката от Добрич не го щади грам, а все повече го атакува с вредни вещества, което неминуемо е започнало да се отразява негативно на гласните й струни.
Фолкпевицата бе в компанията на личния си стилист и най-добър приятел. Екстравагантният младок е сред най-близките довереници на чалгарката и пази всичките й интимни тайни.
Именно поради тази причина малко преди старта на сезона на Големия брат изпълнителката се срещна точно с него, изслушвайки добре съветите, които ще й даде за това как да се облича и как да се държи в къщата.
Напоследък звездата от "Пайнер" е качила някое и друго килце покрай стреса около старта на новия риалити сезон. Преслава предизвика истински фурор с рязкото си отслабване и дълго време приличаше на анорексичка. Напоследък обаче певачката се е охранила повечко и е оформила пищно дупе и закръглени бедра, за което е помогнало огромното количество сладкиши, които поглъща в последните месеци. Сочната задница на красавицата прави впечатление от километри.
Не само вълненията заради влизането в шоуто на Големия брат карат Преси да пуши като комин и да се хвърля на шоколада. Бурният край на дългогодишната й връзка с Бирмата се е отразил фатално на психиката й.
Необичайните отношения между двамата, макар и в момента да се смятат за приключени, след излизането на Преслава от шоуто могат да бъдат подновени отново. Запознати издават, че Жорко ще следи стриктно всяка крачка на изпълнителката пред камерите и е способен да й държи сметка за всяка погрешна стъпка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама