Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4990085 www.bgdnes.bg

Доня Маргарита на вамп ревю на Живкова

Доня Маргарита се появи за първи път на публично събитие след смъртта на сина си Кардам на ревюто на Жени Живкова в сряда вечерта. Тя бе сред първите пристигнали за събитието. Царицата бе видимо отслабнала, като всички присъстващи отбелязаха, че след семейната трагедия със сина им Кардам тя наистина се е стопила. Редом до нея неотлъчно стоеше съпругата на Благовест Сендов - Анна. Доня Маргарита пък бе изцяло облечена в черно. 

В празненство за рождения си ден пък превърна ревюто ексцентрикът Денди. Той окупира модно събитие №1 за сезона, като се почерпи с безплатните напитки след модното дефиле за сметка на внучката на Тато. Писателят щедро наливаше чашите на приятелите си с виното, осигурено за афтърпартито на ревюто.

Близките на натруфения като коледна елха Денди не пропуснаха да изпеят шумно песен по случай празника му. Денди и компания бяха едни от десетките ВИП гости, дошли да видят вамп тоалетите на Жени Живкова. Интересен факт бе, че доскорошната депутатка от БСП бе уважена на събитието си повече от хора от НДСВ, отколкото от свои съпартийци. 
От бившите колеги на Живкова се отчетоха Емилия Масларова, Весела Драганова, Теодора Дренска и семейни приятели. Социалната министърка на Станишев бе във видимо добро настроение, като раздаваше широки усмивки. Тя не пропусна да спази традицията, като се бе накичила солидно със злато. Сред бижутата й бяха два пръстена, тежка гривна, обици, гердан, а часовникът й също бе с позлата.
Семейството на Живкова показа подкрепа, като се появи в пълен състав. Дъщерята на бившата депутатка дефилира за пореден път с моделите й, брат й Тодор Славков също почете събитието, както и неговата бивша жена Силвия, с която правеха впечатление, че са в отлични отношения. Силвия очевидно още е част от семейството, тъй като седеше до вдовицата на Иван Славков - Валя. Наоколо си играеше и детето на Славков и Силвия - малката Катя.
Голямата актриса Татяна Лолова също уважи модното ревю. Тя разпръсна чар около себе си, като всички около нея бързо прихванаха от доброто й настроение. За кратко тя прикова цялото внимание и го измести от дизайнерката Жени Живкова, тъй като след края на събитието се нареди опашка от фенове, чакащи да се снимат с нея. На противоположния полюс пък бе телевизионерката Милена Милотинова, която се опитваше да остане незабелязана. Присъстващи коментираха, че изглежда много добре и се е вталила.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама