Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4995327 www.bgdnes.bg

Владо Пенев замяза на скитник

Известният актьор Владо Пенев напоследък трудно може да бъде разпознат в тълпата и спокойно може да се каже, че ченгето от "Под прикритие" вече наистина е под прикритие.
Актьорът е замязал на отшелник и няма и следа от спретнатия и гладко избръснат Пенев, какъвто бяха свикнали да го виждат феновете на култовия български сериал.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, още подробности и ексклузивни снимки можете да видите само в печатното издание на вестник "България Днес". 


Освен немалкото килца, които е натрупал, Пенев си е отгледал и огромна брада, небръсната поне няколко месеца, а нестандартната прическа, която е хит в момента сред родните знаменитости, накара почитателите да се зачудят какво се е случило с актьора, за да се пусне в този вид.
В актьорските среди и от обкръжението на Владо шушукат под сурдинка, че Пенев вече е копие на героя от едноименния роман "Робинзон Крузо", но ако героят на Дефо оцелява на самотен остров, то нашенецът спокойно си пие кафето в този вид.
Топпапараците на "България Днес" уловиха Пенев в един от ранните следобеди на отиващото си лято на сладки приказки с колежката му Светлана Янчева. Двамата са близки приятели от години и си партнират в постановката на Явор Гърдев "Жана", където Янчева играе главната роля.


Докато колежката му пушеше цигара след цигара, Пенев пресуши с апетит паница със супа, заплеснат от разговора си с нея. Отдаден изцяло на задушевния обяд, актьорът не забеляза въпросителните погледи на минувачите, удивени от външния му вид.
Най-върлите фенове на "Под прикритие" вече се чудят дали Пенев не е в този вид заради новия сезон на сериала, който се очаква да започне отново тази есен, и дали няма ролята му да претърпи неочакван обрат.
Въпреки множеството спекулации по последни данни пети сезон на култовата продукция ще има, за което подсказват и самите актьори с постовете си в социалната мрежа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама