Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4996207 www.bgdnes.bg

Без бичове и сексиграчки Г-н 50 нюанса сиво превзе плажа (галерия)

Милиони фенки по света точат лиги по сексапилния Джейми Дорнан.
Господин 50 нюанса, както го наричат влюбените в него мадами, показа мускули на плажа в Ибиса.


Този път Джейми, превъплътил се в ролята на Крисчън Грей, се показа на плажа без обичайните за него камшици и белезници. Папараци изловиха красивия мъж на плажа в Ибиса заедно със семейството му. Според запознати жена му Амелия и 3-годишната им дъщеричка Дулсе са подарили ваканцията на известния актьор, за да може да разпусне преди премиерата на новия филм от секспоредицата идната зима.
Съпругата на най-горещия мъж в Холивуд е с доста издут тумбак, който тя се опита да прикрие с цял бански. Близки на семейството твърдят, че Амелия очаква второ дете, но звездната двойка все още не е потвърдила слуховете.

Реклама


Завистливи и загорели фенки на еротичната поредица „50 нюанса сиво“ са сигурни, че Джейми е нещастен в любовта.
"Убедена съм, че тя не е бременна. Просто е грозна и дебела. Изобщо не е подходяща половинка за г-н Грей, дано се разведат" написа злобна фенка на бестселъра.


Актьорът от Северна Ирландия имаше сериозни проблеми със съпругата си, която категорично му забрани да се снима в продълженията на филма, с който той стана известен.
"Представете си, жена ми беше бременна в 30-ата седмица и аз й заявих, че заминаваме за четири месеца в Канада, за да се снимам във филм, в който почти през цялото време съм напълно гол", разказва актьорът по повод забраната от жена му. "Нормално е да не иска и да чуе за каквито и да е нюанси, при положение че трябваше съвсем скоро да роди" допълва той.
Злите езици твърдят, че именно секссцените са породили драма във взаимоотношенията им.


"Те са пред развод - категоричен е техен познат. - Не им обръщайте внимание на привидно щастливите семейни снимки, всичко това е с цел да не разгласят злощастните си намерения точно преди премиерата на следващия филм от поредицата на Е.Л. Джеймс" - допълни анонимният недоброжелател.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама