Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5000287 www.bgdnes.bg

Тодор Славков се прави на Батето

Огнян ГЕОРГИЕВ

Тодор Славков е замязал досущ на своя баща - легендарния Иван Славков-Батето. Прочутият наследник на бившия спортен шеф и Людмила Живкова е решил да сложи край на своя негативен имидж. Образът му беше свързан с непрекъсната употреба на алкохол, дебелашки шеги и раздърпан външен вид.

"България Днес" видя един чисто нов млад джентълмен. 44-годишният бохем се появи със съвсем леко набола брада. Едва прокаралите косъмчета бяха на не повече от 24 часа.

Реклама

Той беше сред организаторите на детския футболен турнир в памет на Иван Славков-Батето. Малък Тошко, както е известен наследникът, стоеше редом до своята доведена майка и вдовица на емблематичния спортен бос - Валя.

Родители и зрители на мачовете останаха учудени от външния вид на Тодор Славков. Той приличаше едно към едно на своя баща. Носеше тъмни очила, които дълги години бяха задължителен аксесоар за Батето. Точно както татко си, Малък Тошко беше сложил елегантен часовник с метална верижка на лявата ръка. Перчемът на наследника също беше зализан небрежно нагоре и надясно, както правеше и Батето.

"Вижте каква прикрита усмивка е изписана на неговото лице - шушукаха баби, наборки на Иван Славков, които бяха довели внучетата да ритат в турнира. - Също като Батето. Хубавец е кат' него. Гласът му е едно към едно като този на баща му."

Близки до внука на Тодор Живков разказват, че за тази тотална промяна има причина. Тодор Славков е с амбиции в политиката. Той се е заел да възроди политическия проект на своя баща - движение "Напред, България". Неговите съпартийци са го посъветвали да обмисли своето поведение, с което се превърна в любимец на телевизионните зрители през миналата година. Тогава той спечели „ВИП брадър“, въпреки че по време на своето участие направи няколко уникални изцепки, свързани с прекомерна употреба на спиртни напитки.

Самият Славков също призна, че е спрял алкохола и не пие от седем месеца.

"И преди съм спирал за един-два месеца, но сега е за повече - сподели той. - Смятам да не пия дълго време. Като теглиш чертата, и виждаш, че няма смисъл и нещата стават все по-зле. Но си нямате идея колко скучен е животът без алкохол. Аз не съм пил денонощно, но алкохолът беше неотлъчна част от ежедневието ми. Като пиех, сутрин се питах често къде съм, защото не съм си стигал до нас."

Тодор добави, че очаква следващата голяма любов в живота си. Досега е имал няколко - между които и Силвия, майката на дъщеря му - но е убеден, че винаги има възможност за още една.
"Когато връзката се изчерпи и забуксува, е по-добре да бъде прекратена. Омръзне ли ми с някоя жена - край", сподели внукът на Тато.

ва

Реклама
Реклама
Реклама