Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5000712 www.bgdnes.bg

Луна цоца старци

Фолкпевицата Луна, която тормози всички съквартиранти в къщата на "ВИП брадър", крие шокиращи тайни от миналото си, научи "България Днес".
Позабравената чалга звезда с амбиции за президент доскоро си пада по по-възрастни маже. Според нея, по любов. Според други, заради парите им.
Доскоро изпълнителката е деляла легло със 70-годишен много богат бизнесмен. Нещо повече, Луна е скандално изгонена от наследниците на милионера, който живее в Щатите. Това е и причината изпълнителката да се прибере в България и да търси начини отново да напомни за себе си.
Години наред Луна странеше от публичния живот у нас. На няколко пъти дори е казвала, че с кариерата й на певица е приключено и тя не би се върнала да живее отново в родината си. Още преди повече от десет години изпълнителката на "Чики-рики" среща богат бизнесмен с турски произход, който живее в Щатите. Певицата бързо успява да завърти главата на възрастния бизнесмен.
Той я дарява с десетки скъпи подаръци, а банковата й сметка се пълни с долари всеки месец. Именно от там са изгубените милиони на изпълнителката в КТБ.
Преди време в семейството на възрастния милионер избухва война. Наследниците му в Щатите се опасяват, че Луна ще измъкне цялото семейно богатство. Те правят всички възможно, за да я прокудят далеч от дома на милионера. Тогава бившата ретрозвезда започва да прехвърля парите, които има до този момент, в банкови сметки у нас. Тотално прокудена, Луна се завръща в родината си и прави опити да възроди кариерата си. Това е мисията невъзможна, защото блондинката е скарана с всичките си бивши колеги. Шефът на "Пайнер" Митко Димитров и до днес не иска да чуе за нея. Преди време тя го обвини за съсипаната си кариера.
"Бях проводник на много нови идеи в музикалния бизнес през годините. За съжаление много от колегите ми плагиатстваха от мен. Те се налагаха, а аз бях отричана. Истината я знам, защото съм една от първите певици. Много неща знам, но не знам дали трябва и дали си струва да се коментират. Не се страхувам да ги кажа, но не искам да бъда въвлечена в скандали и думите ми да бъдат преиначавани. Осмият ми албум ДЗавинаги до теб", който беше изцяло с поп парчета, един от малкото стойностни албуми в България с авторска музика, беше съсипан от фирма "Пайнер", те ме излъгаха", изригва Луна.
Тя твърди, че Пайнера нарочно е издал албума й в малък тираж, за да я провали и даде път на по-млади певици.
Самата Луна дълги години се хвалеше пред бившите си колежки с огромното си имение в Лос Анжделис за 5 млн. долара. Блондинката никога не е издавала името на партньора си, защото заемал доста висок пост и не било редно да изпада в подробности.
Според нейни близки първата й любовна авантюра е с първия собственик на хотел ДПринцесУ у нас. Той също е от турски произход и на преклонна възраст. Разделят се заради ревност от негова страна. Луна давала доста поводи за това, защото често отскачала сама до съседна Турция. Там среща и втория милионер, който й чертае още по-охолен живот и я води в САЩ.
"Харесвам възрастни мъже. Истина е. Коя жена не предпочита успелия мъж?! Той може да даде сигурност и самочувствие на една жена. Аз имам в момента такъв мъж до себе си. Щастлива съм. Не ме интересува възрастта му, нито неговата националност - важното е да се чувствам добре" - разкрива през 2013 година Луна в свое интервю. Малко след като се похвали с охолния си живот отвъд Океана, тя е прокудена у нас.
При влизането си във "ВИП брадър" тя не споменава и дума за мъжа до себе си. На няколко пъти вмъква, че не живее в България, но според нейни близки това не е истина.
"Луна вече няма нищо с живота в САЩ. Изгониха я зловещо. Изгуби и част от парите, които успя да измъкне. Сега се опита да спечели малко със старата си слава. Продуцентите на предаването веднага я видяха, че е странна, и я взеха", разказват малкото й останали приятели у нас.


Пророчески сънища я преследват

Луна не спира да изненадва със странното си поведение в къщата.
"Сънувам всяка нощ, и цветни сънища. В повечето случаи сънуваното се случва и наяве - в реалността. Понякога се плаша от това, което става - 1:1 сън към реалност. Имам дарба", откровена е още в златните си години Луна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама