Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5000757 www.bgdnes.bg

Джена унизи Богданов

Нервите на фолкпевицата Джена не издържаха и тя избухна пред десетки посетители на чалга клуб. Изпълнителката на "Пайнер" унижи публично бившия си приятел Пламен Богданов, като даде да се разбере, че той е станал известен на неин гръб.
"Ако иска някой да влиза във "ВИП брадър", да ми каже, защото имам връзки там. Другият сезон мисля да направя шоу "Докосни Джена - стани звезда" - заяде се певицата.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст и още интересни подробности можете да прочетете в печатното издание на вестник "България Днес".


Досега чалгарката мълчеше и не коментираше факта, че в къщата на "ВИП брадър" са две нейни бивши гаджета - Богданов и ексгоденикът й Джино. Според нейни приятели тя е на ръба на нервна криза заради случващото се.
"Те си направиха цяло шоу на неин гръб и дори не й звъннаха да я предупредят", коментират шокирани близки на певицата.
Изпълнителката на "Спри да ми досаждаш" е жестоко обидена, че името й беше замесено с вече напусналия шоуто Пламен Богданов, и категорично отрече да е имала допир до него някога. Джена не може да се примири с факта, че 21-годишният Богданов натрупа популярност на неин гръб, забърквайки я в интригата, че са били интимни цели няколко месеца.
"Джена смята, че няма нужда да коментира дали е спала с него или не. То е ясно, че щом постоянно го унижава, вече няма нищо общо с него и се е заканила да го съсипе" - категорични са близки до изпълнителката.
Името на чалгарката бе споменавано на няколко пъти в шоуто, което истински я е вбесило и е решила, че целият този фарс няма да остане безнаказан. Тя е ужасена и от появата на Джино, който не е известен с абсолютно нищо. Единствената информация за него е за разваления годеж със силиконката.
Както "България Днес" първи писа, Джена вече забърса млад милионер, който упорито за момента пази в тайна от публичните среди и няма никакви намерения да коментира отношенията си с Богданов или с бившия си годеник Джино, който в момента също е част от "ВИП брадър".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама