Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5000768 www.bgdnes.bg

Азис става културист

Фолкпевецът Азис става културист!
Изпълнителят е изваял такива мускули, че е на път да се нареди до едни от най-здравите спортисти по бодибилдинг.
Пълната метаморфоза, през която преминава фолкпевецът, продължава с пълна сила и скоро чалгаджията ще е съвсем различен човек.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, интересни подробности и още ексклузивни снимки можете да видите само в печатното издание на вестник "България Днес".


След свалените рекордни 50 килограма за две години кралят на фолка не спира да изненадва с упоритостта си по пътя към съвършенството.
Азис се е превърнал в истински фитнес маниак и всяка свободна минута прекарва в залата за тренировки, където завинаги се е простил с огромното шкембе, което друсаше преди години.
Ако няма някъде участие, изпълнителят тренира дори вечер и може да изкара до ранни зори, "блъскайки" в залата за перфектната фигура
Топпапараците на "България Днес" уловиха фолкаджията преди поредното му посещение във фитнес залата. Малко преди да се отправи към новата му най-любима дестинация, Азис се запаси със солидно количество протеини от кварталния магазин и нагъна няколко пържоли за отскок.
След солидния обяд ромският славей облече спортния екип и замина за поредната тренировка.


От фотосите ясно се вижда, че Азис дава всичко от себе си да е в перфектна форма и мускулестата фигура е вече налице. Чалгаджията скоро може да премери сили с едни от най-здравите родни спортисти и може да се окаже опасна конкуренция.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама