Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5012986 www.bgdnes.bg

След зверски скандал Андреа разболя Моника Валериева

 Бившата на Божинов психически нестабилна, на хапчета във "ВИП брадър"

Моделката Моника Валериева се поболяла след жестокия скандал с фолкпевицата Андреа, издават близки на моделката.


26-годишната силиконка, която нашумя покрай краткотрайната си авантюра с футболиста Валери Божинов, а в момента е част от съквартирантите в риалити формата "ВИП брадър", е психически нестабилна и е на антидепресанти.
Малко преди влизането си в къщата Валериева сподели, че за последните няколко месеца е имала над 150 паникатаки, което е своеобразен рекорд, имайки предвид крехката възраст на моделката.

Реклама


Проблемите на Моника започнали след грандиозните караници с бившата й най-добра приятелка Андреа и публичното унижение, на което фолкпевицата подложи крехката Валериева. За никого не е тайна, че звездата на силиконовата гърла изгря именно благодарение на фолкаджийката, с която бяха близки години наред.


Колкото бързо любимата на Кобрата набута Моника в медийното пространство и я уреди с първите й професионални ангажименти като модел, също толкова скорострелно я изпрати в класацията на най-мразените родни випове. Непрестанните атаки на чалга изпълнителката и нейни дружки срещу брюнетката сринаха напълно разклатеното здраве на Моника и тя все още не може да се съвземе от преживения ад.


Зрителите на "ВИП брадър" вече са забелязали, че Валериева често изпада в депресивни състояния и на няколко пъти нервите й не издържаха. Във форумите вече тече разпалена дискусия дали не е по-добре тя да напусне шоуто, докато е време и не са започнали истинските скандали в къщата.


Докато близките на Моника се притесняват дали моделката ще издържи на целия този стрес, неочаквано Валериева разкри за любовни трепети, които изпитва към един от съквартирантите. Обектът на желанията й е не кой да е, а актьорът Станимир Гъмов.
Дали Гъмов ще откликне на чувствата на Моника, е само въпрос на време да се разбере, но по всичко личи, че основно от това зависи психическото състояние на моделката до края на шоуто.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама