Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5013588 www.bgdnes.bg

Гаджето на Фики измества Галена

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Джулия, която за момента повече е известна като гадже на тийн идола Фики Стораро, вече си е спечелила врагове във фолксредите, научи "България Днес".


Симпатичната брюнетка, чието истинско име е Жулиета, вече е част от музикалния мастодонт "Пайнер" и първият й клип "Искам теб" се върти по фирмената телевизия "Планета". Джулия веднага беше сравнена по глас и визия на доста по-опитната си колежка Галена. "България Днес" разбра още, че продуцентите й усилено са решили да я налагат по подобие на Фики и само за няколко месеца да се превърне в новата голяма звезда на родния попфолк. Това никак не се харесало на Галена и компания, тъй като осъзнавали, че ще се сблъскат със сериозна конкуренция и не искат по-млади момичета да ги засенчват. Любопитното е, че точно Галена е изпълнителка, която внедри Фики в "Пайнер" чрез съвместния им дует "Кой".

Реклама


Фики и Жулиета са заедно повече от година, като се запознали на негово професионално участие през миналото лято. Тогава любовта им пламнала, но на няколко пъти се разделяли заради дребни скандали. Най-честата тема била фенките, които не спирали да флиртуват със сина на Тони Стораро и да го дебнат по участията му в цялата страна. Въпреки това тази година лично Фикрет лобирал пред инж. Митко Димитров (Митко Пайнера) възлюбената му да стане част от каймака на попфолка. Пайнера бил сериозно впечатлен от гласовите данни на Джулия и й предложил да гради кариера в неговата музикална компания. Така се стигнало и до първия й клип, който макар и с доста нисък бюджет, бил заснет преди около месец, а отскоро се върти по "Планета".


Самата Джулия не крие, че е изключително развълнувана от появата на първото си видео като част от музикална компания ДПайнерУ. Певицата се занимава с музика още от детските си години и е категорична, че именно това е била и мечтата й - да стъпи на голямата професионална сцена. Благодарение на подкрепата на известното й гадже това вече е възможно.


"България Днес" научи, че едно от първите гаджета на Жулиета е актьорът Иво Аръков, който нашумя покрай връзката си с Мика Стоичкова. Двамата са израснали заедно във варненското градче Белослав. Интересно е, че с Фики освен взаимната любов я свързват и страстта към бодибилдинга, тъй като тя е фитнес маниачка и прекарва доста време в залата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама