Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5026285 www.bgdnes.bg

Джаро прецака зрители

Предпочете публиката в Кан вместо родната

Лили АНГЕЛОВА

Актьорът Михаил Билалов лично е отменил пиесата "Почти представление" на режисьора Явор Гърдев, защото е предпочел публиката в Кан, отколкото българската, научи "България Днес" от гневни зрители. Хората били недоволни, че в последния момент от "Независим театър" им обяснили, че се отменя представлението, без никой да ги предупреди предварително. "Сигурно сега ще важат билетите за следващ път, но защо се разкарвахме? Това е пълно неуважение към публиката от страна на този Джаро, Михаил Билалов, който е главният виновник да се отмени представлението", споделиха ядосани зрителите пред вестника.
В същото време актьорът замина за Кан, където българските сериал "Връзки" ще бъде представен на фестивала за телевизионно съдържание "МипКом" от 5 до 8 октомври. "Съжалявам за зрителите, но това е положението. За първи път имаме шанс да излезем извън границите на страната с подобен тип филм", обясни лаконично неявяването си на работа Михаил Билалов.
Според него на фестивала в Кан може да бъдат забелязани и другите актьори от тв сериала и подобна възможност не бивало да се изпуска.
"Ще има и втори сезон на филма. "Връзки" е градска комедия с драматични елементи, която се харесва на всички - от малки до по-големи. Другите ми проекти в момента ще почакат", категоричен е Билалов.
Освен него в Кан са още и съпругата му в сериала - актрисата Лилия Маравиля, и тяхната дъщеря в бурна тийнейджърска възраст във филма - Анжела Недялкова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама