Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5029952 www.bgdnes.bg

Деян Топалски: Дует "Ритон" ще спечелят!

Лили АНГЕЛОВА

Напусналият къщата на „ВИП брадър“ ММА боец Деян Топалски е категоричен, че дует "Ритон" единствени заслужават да са победители в шоуто.


"Единствените, които запазиха достойнството си, са дует "Ритон". Възхищавам се на тези хора, които са от 40 години заедно и на сцената, и в живота и се гледат още като влюбени. Те са пример, затова ги спасих от елиминации. Те заслужават да са победители", призна Деян пред "България Днес".
Колкото до Луна, според него тя отново е върнала "вълчата" си кожа с хитрото поведение, което ще видим днес.
"Като дойде време да се чисти къщата, Луна пак почна да й става лошо и да се превзема. Отново се случиха караниците и тя отново върна лицемерното си поведение, ще видите това", обясни Топалски стратегията в играта на колежката си Луна.
Деян е имал и друг любимец в къщата - Преслава. Любов между тях обаче няма.
"Преслава е супер пич! Това е точната дума за нея. В началото на играта, като ни сложиха белезниците, и двамата си теглихме по една - аз на нея, защото не понасям чалга културата и музиката й, тя - защото не харесва това, с което се занимавам."

Реклама


Това сподели поредният от напусналите "ВИП брадър", най-умният сред ММА бойците - Деян Топалски. Според него първоначалното впечатление, което е имал за Преслава, се е сменило с чисто човешките черти, които видял в нея.
"Не сме влюбени, не е имало и няма да има нищо между нас. Единствената жена, която обичам, е Гергана Капзамалова и смятам един ден да й предложа брак", категоричен е Топалски.


Той смята, че напрежението вътре в играта се е отразило изключително зле на повечето от съквартирантите, най-вече на Кичка Бодурова.
"Почти не я разбираме. Но сега, като се замисля, ми става жал за нея - никой не е на нейна страна и никой не я защитава. Но всеки както си го направи", заключва симпатичният Деян Топалски.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама