Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5035965 www.bgdnes.bg

Вторият баща на Божинов: Обиден съм! Валери няма право

Тежки думи и скрити обвинения хвърли Валери Божинов към своето семейство в драматично интервю за предаването "Събуди се" на Нова телевизия. Нападателят засегна директно своя втори баща Сашо Ангелов, който има огромна роля за неговото отглеждане след развода на майка му Пепа и биологичния татко Емил. Футболистът призна, че има грях към двете деца от Алисия и Николета, защото не живеят в класическо семейство.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама


"Искам да им спестя това, което аз съм преживял като малък - стовари словесния удар острието на сръбския "Партизан". - Явно не мога и те израстват по начина, по който израснах аз."


Валери Божинов е насочен към футбола от бившия национал Сашо Ангелов, който се грижи за майката Пепа и нейния син. Благодарение на него бъдещият играч на "Фиорентина", "Ювентус" и "Манчестър Сити" заминава за Малта, където започва да тренира активно. Там е забелязан от италиански скаути и привлечен в тима на "Лече".


"Обидно ми е! Валери няма право да говори по този начин! - отсече пред "България Днес" Сашо Ангелов. - Нека да излезе и да обясни от какво е бил лишен през тези девет години. През тях се грижех за него и му дадох път в живота. Не е бил лишен от абсолютно нищо. Получаваше всичко, което пожелае. На 15 години отиде да играе в Италия в "Серия А". Просто понякога не го разбирам това момче."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама