Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5041585 www.bgdnes.bg

Зуека на работа с бебето Актьорът отслабна шест кила с жена си

Актьорът отслабна шест кила
с жена си

Лили АНГЕЛОВА

Зуека и Ани ходят на работа с малкия си син Стефан, научи "България Днес" от екипа на Нова тв. Симпатичната жена на актьора започнала работа почасово и често й се налагало да взима със себе си малкия Стефан. Никой в работата не се противял на този факт.
"Бебето лази насам-натам и развеселява всички. Много е сладко", радват се колегите на актьора.
Освен че се върна след лятната си отпуска видимо подмладен, Васил Василев-Зуека е свалил и шест кила в солидарност с жена си Ани, която се е подложила на диета за отслабване. Телевизионерът, който на 30 април чукна 50 години, изглежда видимо доволен, а духът му се дължал на средиземноморската кухня, която с месеци ял с Ани в Испания, където гостували на роднините му. Там Зуека запознал близките си с новата си жена и сина им Стефан.
"Впечатлихме ги, научихме се да готвим по-вкусно от тях и сега сме готови за работа с нови сили", похвали се в студиото на Нова актьорът.
Веднага след като се върнал от чужбина, той имал сериозен разговор с първото си дете - дъщерята Девина от актрисата Нина.
"Отказах на Девина да замине да учи в Испания догодина като завърши. Мисля, че с нейните знания има бъдеще и тук, стига да намери мястото си. Трябва първо да си даде шанс тук", обяснил актьорът на майката на дъщеря си нежеланието си да я пусне сама в чужбина. После й припомнил, че и той като млад имал възможност да напусне България през 1998 г. и да стане преподавател в Америка, но не се съгласил, защото решил първо да се пребори за мястото си тук. "Добре, че не го направих! Сега съм щастлив и вече 12 години работя на едно прекрасно място", дал себе си за пример Зуека.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама