Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5043104 www.bgdnes.bg

Сашка Васева моли за прошка

"Искам да се обърна към семейството ми и към всички близки хора - простете ми!!! Простете ми, че през годините пренебрегвах мъжа си заради кариерата си. Простете ми, че не обръщах достатъчно време на семейството си. Простете ми, че направих много глупости. Искам прошка от всички."


Това заяви в емоционална изповед пред "България Днес" Сашка Васева, която вчера отпразнува 49-и рожден ден. Навръх празника си изпълнителката реши да се обърне към близките си хора и да поиска опрощение на греховете, които е извършила през годините.

Реклама


"Бях си избрала да живея по начин, който мислех, че ще ми донесе ползите. Търсех известността, очаквайки да живея по-добре. Оказа се, че известността е страшен бич, който обърква тотално живота на всеки. Известността пречеше на семейството ми. Обвинявах медиите, че ми създават проблеми, но осъзнавам, че именно известността е била основният проблем. Затова сега предпочитам да съм далеч от популярността и да си живея моя живот. Искам да прекарвам повече време със семейството и затова рождения си ден ще го отпразнувам в малък семеен кръг. Преди правех големи купони с много хора, но това вече не е на дневен ред за мен. Предполагам, че на хората не им се чете как е празнувала Сашка Васева - тях повече ги притеснява, че нямат пари и се чудят как да си платят сметките", коментира Сашка.


Фолкпевицата призна, че се чувства преродена, откакто живее нов живот. Тя не иска нищо да се знае за нея и съветва хората също да избягват известността. "Не знам дали ще ми повярвате, но ми звънят стотици хора, които искат да ги направя известни. Искат да им промотирам песента или да говоря за тях. Давам им пример със себе си, че тази известност ми е носила предимно беди и да не се поддават на това изкушение. Вече предпочитам по-одухотворен живот, който едва ли ще е интересен на много хора, но се чувствам много добре", добави Васева.


Пред вестника тя направи признанието, че е извършила една от най-големите си крачки в живота - преместила се е да живее от дупнишкото село Ресилово в София.
"Никога не съм харесвала столицата и съм казвала, че няма шанс да живея там. Но записахме децата на училище в София и нямаше как. Направих този голям компромис заради тях. Защото те са ми приоритет в живота. Искам да се социализират с техни връстници, а не да растат като диваци на село. Надявам се от догодина да започнат училище в Германия и да се установим да живеем там заедно с моя съпруг, който толкова много обичам", завърши емоционалната изпълнителка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама