Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5043935 www.bgdnes.bg

Краси Радков търси Мис България

Слави Трифонов се е съгласил да пусне част от екипа си на събитие в Америка, научи "България Днес". Става въпрос за конкурса "Мис България в САЩ", който ще се проведе на 24 октомври. Най-вървежният роден комик Краси Радков ще пътува отвъд океана, за да бъде част от журито, което ще избира красивите манекенки.
С актьора ще пътува и вокалистът от "Ку-ку бенд" Борис Солтарийски, както и тяхната бивша вече колежка Нели Петкова. Певицата е в много добри отношения с екипа на Слави и дори пя по време на грандиозния концерт на стадион "Васил Левски".

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама


Тримата ще получат общ хонорар в размер на 10 хиляди долара за вечерта, като отделно от това организаторите покриват пътните им разноски и нощувките. Най-красивите българки в Америка ще бъдат избирани в луксозния хотел "Хилтън Роузмонт" в Чикаго. Радков и Солтарийски ще си разделят по 40%, а за Нели остават 20% от приходите. Запознати твърдят, че на някои участия у нас Радков изкарва дори повече пари. Той и колегите му приели офертата най-вече заради възможността за екскурзия до третия по големина град в Щатите.
Самият Краси има афинитет към подобни модни изяви. Той е много добър приятел с фаталната манекенка Цеци Красимирова. Бившата на убития бос Косьо Самоковеца е родена в град Мездра, а комикът е от съседното село Ребърково и двамата се познават от дълги години. В същото време Радков вероятно ще пътува със своята половинка Станислава Ганчева, с която напоследък са неразделни.
Стана ясно, че в конкурса "Мис България в САЩ" ще участва и най-добрата ни българска плувкиня Нина Рангелова. Тя изнемогва отвъд океана и е принудена да работи на две места, за да се издържа и да води нормална спортна подготовка. През деня Нина е детегледачка, а след това треньорка по плуване. Самата тя не крие, че би вложила хонорара от конкурса за олимпийската си подготовка за игрите в Рио догодина. Най-красивата българка в Америка ще грабне 7 хиляди долара.

Плувкинята Нина Рангелова:

Парите ми трябват за Рио

Нина Рангелова е българска плувкиня в дисциплината 200 метра свободен стил. 24-годишната пловдивчанка държи държавния рекорд в дисциплината. Ето какво каза тя пред "България Днес" за участието си в конкурса в Америка.

- Как дойде идеята да участваш на "Мис България"?
- Идеята дойде спонтанно, след като видях публикация в социалните мрежи за конкурса. Първо на шега казах, че искам да участвам, но после приятелки ме убедиха. Нямам абсолютно никакъв опит в такива модни изяви и предизвикателството наистина ще бъде голямо за мен.
- Смяташ ли, че плуването ще ти помогне в подобен конкурс?
- Разбира се. Всъщност смятам, че това е моята най-голяма сила и предимство, не само физически, но и психически, защото спортът ме е научил на неща, които са ценни във всяка една сфера от живота, и качества, които няма как човек да придобие освен чрез спорт.
- Какво е общото между плувния басейн и модния подиум?
- Общото е това, че и на двете места успехът зависи от твоята борбеност, дисципина и характер. И на двете места ще се опитам да покажа най-доброто от себе си, защото именно тези 16 години в басейна ме научиха на това.
- Вторият кръг ще бъде по бански, там ли ще бъде твоята сила?
- Че на коя плувкиня плувното облекло не би й било сила? За мен ще има два рунда с ежедневно облекло, в първия обаче ще трябва да съм с рокля.
- Сред журито ще има доста популярни личности. Как ще впечатлиш Краси Радков?
- Животът ме е научил, че каквото и да правиш и колкото и да се опитваш, няма как да се харесаш на всички. Смятам, че успехите ми в плуването говорят сами по себе си за моя характер. Сега обаче е време хората да видят как Нина изглежда без плувна шапка и очила и силно се надявам това да се хареса и на журито.
- Конкуренцията ще бъде голяма, това плаши ли те?
- Красотата на българските жени не е тайна за никого и организаторите са се постарали да направят доста добър подбор. Аз ако съм се плашила от конкуренцията, изобщо нямаше да стигна дотук. Напротив, конкуренцията е нещото, което ме мотивира да показвам най-доброто от себе си.
- Как ще похарчиш наградата от 7 хиляди долара, ако спечелиш?
- Несъмнено награда ще отиде за подготовката ми за олимпиадата в Рио. За никого не е тайна, че в момента се налага да работя във времето, когато не плувам, за да мога да се издържам. Това ме поставя в неконкурентна позиция в сравнение с всичките ми противнички, които са се отдали изцяло на плуването.
- Твоят приятел ще присъства ли на конкурса, за да те подкрепя?
- Не, за съжаление няма да може, понеже ще е на лагер с националния отбор на Литва във Франция.
- От колко години живееш в Америка?
- Тук съм от 5 години и смея да твърдя, че ми харесва, и поне близкото си бъдеще го виждам в Америка, защото имам повече възможности за развитие.

Може да подкрепите Нина, като харесате снимката й във фейсбук страницата на Miss Bulgaria in USA.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама