Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5045450 www.bgdnes.bg

Слави забрани да го прекъсват

Всички в шоуто с нови клаузи в договорите, само Годжи може да се обажда

Лили АНГЕЛОВА

Да възпитава порасналите си колеги се е заел шоумен номер едно на републиката Слави Трифонов, научи "България Днес".
Дългия е взел в свои ръце всички нарушения, които колегите му си позволяват да правят в ефир и извън него. На последната му заповед се учуди дори Крисия, която не се посвени да му зададе въпрос в ефир: "И ние ли като екипа трябва да се усмихваме по договор?" "Краси Радков ли те накара да ме питаш това?" - гневно попита Слави, на което Крисия съвсем по детски отговори с "Да".


"От известно време шефът много се дразни, когато го прекъсваме в ефир с тъпи въпроси или неправилни вметки във вицовете, които чете по сценарий. Това го накара да ни извика на "килимчето при рибите" и да включи и тази клауза в договора - да не прекъсваме и да се усмихваме почти през цялото време на предаване", обяснява човек от екипа на шоуто. Според тях единствено на Георги Милчев-Годжи било разрешено да се обажда без предупреждение, защото неговите шеги и вметки според Трифонов били най-сполучливи. "Идва му навреме, и то много ловко го прави", обяснил на хората си Дългия. За останалите - думата им можела да се чуе, но само извън ефир. "Както всички, и вие можете да се превъзпитавате. Не съм длъжен да ви мириша смърдящите крака, да ви слушам псувните и да не ви разбирам. Всичко трябва да е под контрол, за да върви", категоричен бил Славчо.

Реклама


Затягането на каиша в предаването "Шоуто на Слави" било доста отдавна. "България Днес" вече писа за глобите, които Дългия бе наложил през пролетта.
"Дърветата се разлистиха и вие съблякохте дебелите дрехи. Айде сега и да се поизкъпете, вие, сценаристите", ядосано обяснил на колегите си Трифонов, след като влязъл по погрешка в стаята им и лично им взел 50 лева от заплатата за глоба "Хигиена".
Ценоразписът за превъзпитанието има и други цени - 100 лева струва на човек от екипа, ако се осмели да прекъсне шефа и каже нещо несъществено. Още толкова е глобата за закъснение от 2 минути за репетиция. Ако пък случайно ти е паднал гласът, пееш фалшиво някой рефрен или сбъркаш текст, оставаш след работно време и репетираш проблемното място 20-30 пъти. Не дай си Боже да не си изключил телефона си, пак олекваш със 100 лева.


"Условията са ни почти като в казармата, но има резултат. И най-младите колеги вече се държат като на изпит - всичко им е тип-топ и са в кондиция преди предаване", разказва Евгени Димитров-Маестрото.
Най-тежко се отразява глобата на служителите от 500 лева, ако членове на екипа си позволят да разказват за живота си в шоуто или не дай Боже за този на водещия.
"Е, тогава става страшно. Винаги се разбира кой какво ръси на обществени места и после си яде попарата", коментира наскоро и Ванката, човекът за всичко в шоуто.
"Слави от години ни предупреждава да не говорим за неговия личен живот - с кого ходи, къде и какво прави. За това всички сме съгласни и не го коментираме никъде, само с близките си. Преди време имаше и клауза да нямаме лична връзка с хора от екипа, но това не можа да се случи, защото почти всички бяха гаджета с балерините и клаузата отпадна", обясняват от "Шоуто на Слави".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама