Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5046051 www.bgdnes.bg

Депутати: Луна стана за резил

С мераците си към Бойко се излага, смятат от ГЕРБ

То никога не е късно да станеш за резил, ама хората си имат право на фантазии. Така коментираха депутати от ГЕРБ изстъпленията на фолкдинозавърката Луна във "ВИП брадър" и щенията й да се докопа до ложето на премиера Бойко Борисов.
След като Луна отправи страстно предложение за брак на премиера, екранният му образ - актьорът Ненчо Балабанов, взе, че прие от името на Борисов. В момента залостената в къщата Луна искрено вярва, че Бойко Борисов действително е кандисал да я вземе за съпруга. Перхидролената певачка от Шуменския край дори обяви, че трябва да бъде наричана "госпожа Борисова" от останалите съквартиранти.


Истинският Бойко Борисов искрено се забавлявал на мераците на фолкаджийката, която му обеща като зестра "песен на ушенце" и баница за сватбена гощавка. Депутати от властта разкриха пред "България Днес", че премиерът, щом научил новината, че "бъдещият президент на България" иска да му пипне мускула като законна половинка, се изсмял. "Каза, ами да взимам костюма и към Нови хан да се женя. После ни заяви да не го занимаваме с глупости", разкри депутат от ГЕРБ, пожелал анонимност.


През това време зам.-шефът на ГЕРБ в парламента Красимир Велчев откровено определи мераците на Луна като "резил". "Чух, че се е предлагала и на Доган. Явно още не се е осъзнала със себе си. То никога не е късно да станеш за резил", обяви Велчев. Колежката му Цвета Караянчева обясни, че в крайна сметка всяка жена има право да си фантазира и мечтае, ама някои работи просто нямало как да се получат.

Надя Панкова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама