Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5046313 www.bgdnes.bg

Мика Стоичкова вдига три сватби!

Мика Стоичкова се готви усилено за цели три пищни сватби.
През лятото на идната 2016 година щерката на Камата ще мине три пъти под венчило. Добрата новина е, че младоженецът е само един.
Мика и годеникът й Айкут ще се оженят в САЩ, където живеят в момента, в България, където са повечето роднини на Стоичковото семейство, и в Турция, за да могат всички близки и познати да присъстват на съдбоносното събитие.
В едно от последните си интервюта Стоичкова сподели, че винаги е мечтала за сватба в тесен семеен кръг и може би на плажа, но впоследствие, притиснати от прищявките на роднините, бъдещото семейство са решили да угодят на всички.
Стоичкова, която от месец е сгодена за приятеля си Айкут, се е завайкала покрай приготовленията за сватбите си и изцяло е обзета от мисълта всичко да мине като по вода.
С бъдещия годеник на Мика я запознава именно баща й, а Стоичкова признава, че от нейна страна любовта е била от пръв поглед. За разлика от Камата, който веднага е решил, че това ще е бъдещият му зет, в началото семейството на момъка е приело резервирано новината, че Айкут ще вземе българка за съпруга.
"Мика е християнка, а той мюсюлманин и това е проблем, но в крайна сметка всички се примириха, че ще се женят. Остава въпросът каква религия ще изповядва детето им, когато имат такова" - тюхкат се близки до двойката.
В момента Стоичкова се носи на крилете на любовта и няма търпение да надене брачния хомот. След двегодишната си, но неуспешна връзка с актьора Ивo Аръков Мика е категорична, че най-сетне е намерила любовта на живота си и няма намерения да се връща към миналото.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама