Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5049163 www.bgdnes.bg

Спасиха Джорджано от побой

Столични гамени нападнаха новоизгрялата звезда Джорджано по време на негово участие в Студентски град.
Подпийнали младежи са се опитали да пребият старозагорския славей пред известен чалга клуб малко след като Джорджи е излязъл от заведението, научи "България Днес".
Колоритният изпълнител е отнесъл една торба обиди по свой адрес и гнусни подмятания, които стоически е изтърпял. Разгневени от категоричния отказ на Джорджано да се защити, пияните младежи са се нахвърлили с юмруци върху беззащитния певец.
"Тръгнаха да го блъскат и изсипаха куп обидни епитети по негов адрес. Ако не беше охраната наблизо да прекрати схватката, може би Джорджи сега щеше да е потрошен в болницата" - коментират читатели на вестника, станали свидетели на грозната сценка.
Юмручната разправия не е станала спонтанно, а е запланувана още преди Джорджано да стъпи в столицата. Няколко дни преди участието му из форумите течеше разпалена дискусия и голяма част от антифеновете на интернет сензацията бяха категорични, че певецът трябва да бъде изритан от сцената още щом стъпи на нея.
След разигралото се среднощно приключение Джорджано е изпаднал в истински шок и упорито мълчи за случилото се. Той не желае да го коментира дори с най-близките си.
Екстравагантният Мирослав, както е истинското име на новоизлюпилия се "талант", сериозно се е замислил дали ще е здравословно за него да продължава с участията по нощните клубове.
Съвсем скоро Джорджи трябва да има участие в провинцията, на което вече тече шумна реклама. Изпълнителят обаче се чуди дали да не го отмени поне докато шокът от преживяното отмине.
"Той смята, че хората му се радват и е истинска звезда, а истината е, че повечето са около него, за да му се подиграват" - коментират близки до Джорджано.
След участието си в риалити формата "ВИП брадър" изпълнителят на хитовото парче "На купон" се радва на първите мигове на славата и смята, че звездата му ще грее вечно.
Както "България Днес" първи писа, популярният и абсолютно бездарен Джорджано взима космическата сума от 900 лв. за свое участие, като след краткия си, но запомнящ се престой в риалити шоуто е увеличил тарифата си с няколко стотачки.
Според неофициалния хонорарен списък на повечето родни чалгарки пишман певецът прибира повече пари от някои от наложилите се с годините певици, като Магда например.
Информацията за огромната сума, която старозагорецът печели, разгневи още повече зложелателите му и в момента интернет сензацията е сред най-мразените публични личности.
"На млади българи с талант и амбиции не им се дава път и нямат лев, а на този клоун му се бутат повече пари, отколкото една учителка взима за месец. Срам и позор за България" - са само част от гневните коментари в мрежата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама