Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5054442 www.bgdnes.bg

Николета крои пъклен план за Филип Плейн

Една от най-желаните жени у нас - Николета Лозанова, е заметнала кукичката за голяма риба. Тя се цели в световноизвестния моден дизайнер Филип Плейн. Телевизионната водеща е готова на всичко, за да го вкара в леглото си. Тя споделила пред приятелки, че още отсега готви пъклен план за това как да омае милионера на парти у нас.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама


Плейн, който е известен като дизайнера на звездите, този месец пристига за първи път в България. Той ще открие свой голям бутиков магазин на столичната улица "Съборна". Човекът, който облича Мадона, Ирина Шейк и Парис Хилтън, ще остане тук няколко дни. Именно това е златният шанс на Лозанова да си хване повече от богато младо гадже.


Тя има афинитет към предприемчивия германец от години и носи само дрехи с неговата марка. Двамата се познават още от 2013 година, когато Николетка често се навърташе из италианската столица Милано, но тогава още бе обвързана с футболиста Валери Божинов. Бившата плеймейтка още отсега си е резервирала място на сепарето точно до Плейн.

Тя е сред поканените на предвиденото частно парти в нощен клуб след официалните церемонии. Сред гостите на дизайнера ще бъде и певицата Мария Илиева, а настроение ще създава популярният Диджей Маскота. На лъскавия гуляй ще се лее шампанско ДДом ПериньонУ в неограничени количества, а Николета има за цел да напие дизайнера, за да му се нахвърли.


Филип Плейн е един от най-желаните ергени в световен мащаб. За последно той бе спряган за гадже със скандалната актриса Линдзи Лоън, но сега е сам. Лозанова мечтае да се нанесе в неговото страхотно шикозно имение в Швейцария. Знае се, че там таваните са покрити с кожи, а навсякъде има статуи на Буда. Любимият аксесоар на богаташа са черепите, които са поставени навсякъде из дома му.
Когато основава компанията си в края на 90-те, Плейн е едва 20-годишен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама