Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5057398 www.bgdnes.bg

Йорданка Христова пред "България Днес": Кичка лъже за "Сизър палас"!

"Кичка Бодурова е пяла в "Сизър палас", но умишлено или не пропуска едно важно уточение - че е имала участие в малка банкетна заличка! Лично познавам човека, който я покани да зарадва българите в Лас Вегас през 1999 година. Той е архитект, но няма да издам името му, защото не смятам, че е коректно."
Това разкри пред "България Днес" любимката на Фидел Кастро, всички цесекари и поколения българи - емблематичната певица Йорданка Христова.
Изпълнителката разясни пред вестника, че Кичка Бодурова е имала участие в "Сизър палас", но пред малобройна българска публика, именно по покана на въпросния нашенец, който е платил всички разноски по ВИП партито. С това мистерията пяла ли е наистина Бодурова в най-престижната зала в Лас Вегас вече е разплетена и място за спекулации няма.


"Нека бъдем реалисти - Кичка не е пяла в залата, където концерти са изнасяли Селин Дион и сър Елтън Джон. Не знам защо твърди това. Тя просто се е отзовала на покана за частно парти в по-намален състав. Тогава в Щатите нямаше толкова българи, колкото работят и живеят сега. Сестра ми повече от 18 години се препитава в Америка, а аз имам десетки познати на континента, наясно съм и с конкретни подробности около участието на Кичка, но не желая да влизам в тях", увери Христова.
Казусът "Сизър палас" стана причина за ожесточен конфликт между Бодурова и дует „Ритон“ в къщата на „ВИП брадър“. Катя и Здравко директно обвиниха Кичка в лъжа. Според тях изпълнителката на "Обичам те, майко Българийо" си измисля всевъзможни участия на места, където няма шанс те да бъдат осъществени. Кичка от своя страна не им остана длъжна и ги удари по най-болното - това, че нямат деца.

Реклама


В естрадните среди упорито се говори, че дует „Ритон“ всъщност недолюбват Кичка Бодурова още много преди да влязат като участници във „ВИП брадър“.
Скандалите между тях датирали отдавна, а не от това кой какво ще сготви и яде на територията на къщата, свидетелстват запознати в музикалния бизнес.
"Беше неизбежно да пламне искрата на омразата. Здравко е кибритлия и от години има зъб на Бодурова. Говори се, че във времето тя се е изказвала неласкаво за дуета пред общи познати и впоследствие те научили за коментарите й по техен адрес. Оттогава не я имат за колежка, нещо повече - според Здравко тя е една комплексирана жена", издава запознат с отношенията им. Близки на Бодурова пък твърдят, че на нея всъщност грам не й пука за „Ритон“, а обидите, че не е пяла в "Сизър палас", скоро ще останат в миналото.
"Важно е да се отбележи, че никого не защитавам в този конфликт. Не мога да взема страна в подобни дребнотемия. Не прави чест на Кичка, че изрече думите за липсата на наследници на „Ритон“. Всеки човек живее живота си със своя болежка, защо трябва да се удря точно там? Катя и Здравко няма да тръгнат да ронят сълзи по темата в ефир, но това значи ли, че не ги боли и не страдат? Изобщо скандалите в къщата извадиха на показ нелицеприятната част на колегите", сподели Христова.


Тя взе участие в същото риалити през 2014 г. Макар да бе сред фаворитите за спечелване на формата миналата година, първенец стана актьорът и режисьор Владислав Карамфилов - Влади Въргала. Въпреки това зрителите запомниха участието и представянето на певицата в къщата като достойно и лишено от лицемерие и интриги.
Йорданка Христова не пропусна да изкаже и болката си относно състоянието на любимия й футболен клуб - ЦСКА. Както е известно, бъдещето на тима е неясно, тъй като за „Армията“ е открито производство по несъстоятелност.
"ЦСКА е най-великият отбор у нас, защото е донесъл най-много радости и постижения на страната ни. Държавата трябва да направи нещо за него в този критичен момент, за да го спаси. Не може за едни да бъде майка, а за други мащеха... Боли ме, че като цяло дереджето на родния спорт е плачевно", смята тя.
В неделя Данчето Христова взе участие в шествие заедно с феновете на ЦСКА по време на мероприятие, организирано от червената общност.
"Винаги ще бъда плътно зад тях и ще ги подкрепям. Не бива да допускаме заличаването на „Армията", заключи певицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама