Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5057921 www.bgdnes.bg

Йори от "Сървайвър" ЧИСТО ГОЛА

Чисто гола се появи една от участничиките в шоуто "Сървайвър". За разлика от "Биг брадър" участниците от "Сървайвър" рядко успяват да задържат славата си повече от месец-два след края на шоуто.
Но Йори още не е изпаднала в забвение, даже напротив. Тя се снима в нов български филм, където на всичкото отгоре ще е чисто гола.
Става дума за лентата "Никой" на дебютанта Андрей Андонов, където Йори ще е в една от главните роли. Тя партнира на познатите от театралната сцена Гергана Плетньова (отличена с "Икар 2013 г.“ за главна женска роля) и Стоян Радев, както и на Кристиян Милатинов, който работи като модел в Испания. С роля се е уредила и Силвия Петкова от "Революция Z", позната повече като бившата на Калин Врачански.
Йори разкрива пикантни подробности за "Никой": Още на първи снимачен ден се наложило да се разхожда чисто гола пред 20 души, но бързо свикнала. По думите на засуканата мацка във филма има страстна сцена между нея и друга героиня, но не разкрива дали ще прави секс с Гергана Плетньова или бившата на Врачански.
Йори твърди, че това не е лесбийска сцена, а момент на объркване между две наранени жени, които търсят наслада. Е, зрителите със сигурност ще са доволни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама