Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5059211 www.bgdnes.bg

Лечителят Деян Колев: Правя енергиен щит на хората

По космическите канали открих духовете на царете ни

Лекувам с ауракамера

Седмата раса спасява човечеството

Луната е боен кораб

Марсианците са високи до 3 метра

Кой е той
Наричат енергийния лечител Деян Колев "виолетовия генерал". Роден е в Ловеч през 1974 г. 90-те години внася от Русия първата ауракамера, с която изследва човешката аура. Машината показва, че той е "индиго" личност - с виолетова аура. Дарбата си да "вижда" болестите на хората и да ги лекува по енергиен път открива преди повече от 17 години. Колев е рейки майстор, автор на множество книги, сред които и най-четената - "Аурата на България".

Лили АНГЕЛОВА

- Г-н Колев, година и половина никой не можа да ви открие, какво се случи с вас?
- Дръпнах се от града, защото реших да прекарам повече време в Рила планина. Там се зареждах, там и получих нова космическа информация чрез енергийните си превъплъщения. В планината не само че медитирах в това състояние на прехвърляне на духа, но и направих своите собствени открития за българите. Това, което "ми се даде" по новите космически канали, е, че след Млечния път във Вселената се намира скритата Атлантида. И там живеят духовете на всички българи, управлявали и развивали страната ни от създаването й. Думата "българи" в превод означава "свободни по дух". Ние сме родоначалници на цивилизацията. И чрез тези канали открих и двете врати на агарта. Това са два тунела - единият е под Мусала, а за другия, също в Рила, учителят Петър Дънов говори в писанията си. Това учение нарекох вселенското учение на Тангра. За него ми се дадоха и символи. От там получих и много предсказания за нашата страна, които ще се случват до 2036 година.
- Какви са те?
- Най-общо в новия скок, който ще започне през 2018 г. България ще оцелее и няма нищо лошо до й се случи, през 2036 също ще има друг нов енергиен скок. И тогава няма да пострадаме. Тъжното обаче е, че ние, българите, се кланяме на различни вярвания, а не на собствения си бог - Тангра. Всеки трябва да има своя най-висша сила, в която да вярва и която да го спасява в трудни моменти. Знаете ли, от сътворението на света до днес животът на Земята е претърпявал различни трансформации. Разумът в началото е бил само етер, след това е настъпило уплътняване на субстанцията в материя. С течение на милиони години тя се е усложнила във физически системи, енергийни тела, духовна и емоционална същност. Всеки етап е формирал по една човешка раса, а ние, съвременните хора, сме продукт на петата и шестата раса, най-сложната кристализация на разума и материята. По-сложна, отколкото някога сме предполагали.
- А седмата раса кога ще се роди? За да се раждат повече българчета, какво правите вие, силно енергийните хора?
- Аз например помагам, като "вкарвам" човека в минали негови прераждания, за да разберем защо не може да има деца. Освен отровената храна, която ядем, и нечистия ни въздух, за да оцелеем, трябва да ни се промени енергетиката. Така чрез енергийни изчиствания, които правя, вече имам резултат - доста двойки си имат бебета, само като се премахнат кармичните им замърсявания. Защото, знаете ли, българският ген е много силен, той се конкурира единствено с еврейския ген. И в края на краищата моят контакт с космическите създания ми говори, че седмата раса, която се чака сега на Земята, ще има коренно различно развити същества от нас. Ето и в момента моята приятелка чака дете и се надявам то да е част от "новите" по-добри от нас хора. Те са тези, които ще спасят човечеството.
- Ауракамерата, която внесохте през 90-те, помагате ли и с нея на болните?
- Да. Това е руски уред, чрез който се измерва цветът на аурата на хората, преди още болестите да са излезли на физическо ниво. След като установя проблема, мога да излекувам човека по енергиен път, като използвам безкръвните операции. Обикновено помагам при кисти, а те са агресия към половите органи, бездетие, проблеми със ставите.
- Добре, но защо трябва да знаем каква ни е аурата?
- На графиката на ауракамерата се вижда докъде стига цветовият спектър на съответната аура, миналото, настоящето и бъдещето, как вървят космическите канали, как са разпределени чакрите и има ли нарушения в тях, колко работиш с духа, с душата или с тялото си. Отрицателните вибрации и енергийните атаки изглеждат като тъмни петна. Може още да се разбере дали имате емоционални проблеми, доколко вашата аура е съвместима с тази на партньора ви. По данните на аурата ръководители може да избират подходящи служители.
- Какво става, ако проблемите, засечени в аурата, не се отстранят?
- Те постепенно стигат до физическото тяло. Резултатът е болест, но може да бъде и срив във финансите или взаимоотношенията и т.н. Затова първо уча хората как да си изградят енергийна защита, като използвам различни техники: енергийни, рейки, специален уред. След това - как да атакуват онези, които се опитват да я разрушат. Прави се чрез визуализация на символи на светлината, като цветни сфери, лъчи и други подобни. Накрая им показвам как да се зареждат с енергия чрез рейки. Толкова е лесно да държим аурата си чиста. Има и техники, с които, ако човек иска, може да подобри цветовия спектър на аурата си.
- Какви са признаците на енергийна атака?
- Сърбеж, болки в гърба, стягане в главата. Човек е създаден да може да се самолекува. Но ние сме забравили как да го правим.
- Може ли да се каже, че лекувате като Жоал, лечителя от Бразилия, който помага с безкръвни операции на болните?
- Да. Почти всяка страна има такива хора. Ние сме разпределени като същества на различни континенти. Целта ни е да създадем духовен и енергиен лъч над страната, като така я защитаваме. Това беше моята мисия повече от 20 години. Сега съм във втората част от живота си, когато създавам енергийна защита на Балканите. И мога да кажа, че най-много в живота ми помагат кармичните майки, жените. Може би защото слабият пол е по-силен енергийно и има желание да се обучава, това са най-силните ми съюзници.
- Споменахте ми и че имате откритие за повече чакри от познатите, така ли е?
- Да, скоро ще патентовам всичките си открития. Познатите чакри са седем. Според мен са общо 12. Осма чакра е разположена на 30 см над главата, тя е свързана с мисията на човека, девета е връзката му със Слънчевата система, десета е между пространството на Галактиката, 11-та е в мултиизмерния свят и 12-та чакра е отвъд Вселената. Това са неща, които тепърва ще се откриват на Земята. Чрез тях ние, хората, откриваме различната си същност, че не сме само физическа плът, а повече дух, който може да се "пренася" навсякъде.
- Защо космическите ви приятели не помагат на планетата при катаклизми и земетресения?
- Защото винаги съществува борбата между доброто и злото. 50% от земетресенията са предизвикани от тъмни сили, черни магове, експериментални оръжия, НЛО.
- НАСА преди дни откри, че на Марс може да се зароди живот, има ли същества там?
- Да, от години. Има освен това и синьо небе, има и бази. Освен това към 2018 г. ще се пуснат и полети до там. Но първо трябва да се изредят милиардерите, после ще сме ние (смее се). По-късно ще има "разходки" и до Луната. Между другото Луната е боен кораб. Но това е друга тема. Да се върна на Марс. Има природа там, а голяма част от населението ни ще се премести след години на тази планета. Съществата им са дружелюбни, високи, могат да разширяват телата си до 3 метра, а вместо кръв имат желеподобно синьо вещество. Със сигурност ще се сприятелим с тях.

Телефон за връзка с Деян Колев:
0887 04-67-65

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама