Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5059851 www.bgdnes.bg

Отвратеното голо зайче Карла Хоу: Хю Хефнър е мухлясал!

В замъка на „Плейбой“ смърди на застояло и кръжат само медицински сестри

Емблематичният дворец на секса и неговият господар Хю тънат в мизерия и гадна миризма.


Хю Хефнър е загърбил лъскавия живот и се отдава на шах и ретро холивудски филми. Това споделя едно от голите зайчета Карла Хоу. 25-годишната моделка разказва, че милиардерът е заобиколен само от овехтели мръсни дървени ламперии и смрад, просмукана в тапетите. Според разказите на цицорестата Карла имението в Бевърли Хилс, което е известно с лудите оргии, е в жалък и занемарен вид. Не само къщата, но и нейният собственик се предават. На дъртия 89-годишен еротоман явно му е дошло до гуша от динамичен сексживот.

Медийният магнат вече е по-скоро сърдито старче. Вместо голи млади момичета около най-известния милионер кръжат само зли медицински сестри. Тъй като той е изключително немощен, в дома му се навъртат предимно доктори. Увехналият Хеф не желае да има никакви публични изяви и носи копринената си червена пижама като самотен призрак из пустите коридори на огромния мухлясъл замък.

Реклама

"Той почти никога не напуска дома си. Отказва да промени каквото и да е в имението и цялото място е заседнало в 80-те", споделя разочарованата разголена моделка.
Според нейните разкази всички 22 спални вонят на влага. Ремонт не е правен от години, мебелите са стари и захабени.
"Гнус ме е, когато лягам в леглото си", допълва Карла.

Хю Хефнър има строго определени правила, които държи да бъдат спазвани. Грохналият старец настоява вечерята да бъде сервирана точно в 18:30 ч. и не признава и минута закъснение. Всички сядат да ядат заедно, а менюто обикновено се състои от говеждо с магданозен сос, което по думите на отвратената гърла напомня на болнична храна вместо на луксозен живот. Половин час по-късно Хеф става от масата и се отдава на черно-бели филми. В имението има вечерен час и обитателите му трябва да са по леглата не по-късно от 21 ч. Неочаквани посещения са забранени, а за гости от мъжки пол и дума не може да става.
Запознати твърдят, че империята „Плейбой“ пропада. След като създателят на най-великото мъжко списание забрани голите снимки в изданието, злите езици го спретват за полудял.


"По действията му става ясно, че той се предава и иска да изживее последните си години като най-обикновен пенсионер. Бих дал всичко за да се върнат златните години на Хю Хефнър", коментира бивш негов портиер.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама