Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5061392 www.bgdnes.bg

Гавра с концерта на "Планета"

Само за денонощие анти-чалга фенове заляха страницата на "Пайнер" - 14 години Планета ТВ с брутални постове. Подигравките срещу чалгаджийте достигнаха невиждани размери. Снимки, колажи и дори анкети за предстоящия концерт извадиха извън нерви феновете на чалга ритмите.

Ето някой от постовете на страницата на събитието - без редакторска намеса:

Реклама

Здравейте. Могат ли да се взимат групови билети? Искам да изненадам випуска си от СУ - специалност философия, с билети за концерта. Защото този концерт показва уникалните и крупни мащаби на урбанизацията с аподиктична методичност и демонстрира на феноменалнологическата спиритуалност квинтесенциятата на темпоралните и ексцентричите евентуалности

Здравейте.Имам свинеферма и се чудя дали Люси Иларионов ще е свободен преди концерта за да дойде да снима рекламен клип.Мисля че ще се получи страхотно и свинете ще бъдат предразположени към камерата като знаят че зад нея е техен събрат.

Трябва ли да съм се къпал в рамките на последните 2 седмици и ще получа ли безплатно дерби?

Извинети, за над 14 години можи ли? И трябва ли да си нося дипломата за началното? И извинети, че пиша на български...

Сами ли трябва да си поръчаме автобус за циганския оркестър или ще има предоставени от организаторите ?

Ще има ли литературно четене на Паулу Коелю преди концерта? За едни приятелки питам плс

Реклама

Добар джен! Искам да попитам, има ли ограничение във възрастта на посетителите.. Изкъм да пратя дъщеря си тамА, малко да видиш ко'й живот ко'й забавление.. дано и помогне, на 14 е и се облича като монахиня, не си снима гъзъ в огледалото, не прави джуки, дори се наложи да и обяснявам к'во е сйелфи.. иска ми са да я пратя да са ограмоти малко за живота, да се научи да как да се държи с мъжети, с приятилкити си, да има повече филми в живота и повече да не и е скучно.. пише по-грамотну и от мене... тва на нищо не прилича не, мисля, че и трябва HardCore Чалга Blast, та белки малко се отчупи и стани по социлна.

Като представител на вокално-инструментална група "Изумруд", кв. Столипиново, гр. Пловдив, бих искал да ви запитам, ще пее ли нашата изявена артистка и духовен стожер Джена? Също така ще има ли организирано извозване с автобуси, както за протестите?

Ще мога ли да спра с комбайна на ВИП паркинга? Ще сляза с анцук с черти, прическа - отпредкъсо-отзадмодерно и навити ръкави до раменете. С мен ще са поне 3 до 5 пиченца изцяло облечени в животинска тематика. Номера на комбайна Х 0002 ХХ (съмнявахте ли се, че съм със супер газарски номер?) Ще съм изчистил сеното и няма да оцапам, честно!

Сметам, тряа да ми дадете едно паркомясто да го буторлясам комбайна, че не искам при бедните да паркирам, комбайна ми е хляба и пътя и истината и живота.
Ко праим?

А такива коктейли ще има ли?

Сто прет залата за една сергиика да си опана 6е продавам метли4ки имам дома6но производс тво ги оплитаме хубави са метлите 4истят много добре 6е има и примоци

Пичуе, аз съвсем сериозно питам дали ще има прасенца и крави на миега концерта?

А Фики дали ще дойде,с какво ще дойде,щото не вярвам да е пеша grin emoticon и осигурени ли са "специални" места за колата му?

Реклама
Реклама
Реклама