Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5068200 www.bgdnes.bg

„Х фактор“ нагласен

Младата певица приятелка с Гери-Никол

Лолитката Дарина Йотова е набутана с връзки в предаването „Х фактор“, научи "България Днес". Хубавицата далеч не е попаднала на случаен принцип в шоуто единствено благодарение на гласовите си възможности. Дарина се познава с ментора си и жури в предаването Криско отдавна.
Варненката е най-добрата приятелка на вече нашумялата тийнидолка Гери-Никол. Рапърът има дует с Гери и двамата са много близки. Той не отрича, че се е заел да напътства професионално младото момиче.
Именно Гери-Никол е казала добри думи за своята дружка. Тя е дала и ценни напътствия за визията и поведението в шоуто на 17-годишната си приятелка. На сцената Дарина е повече от скандална.


Всички в журито вече отбелязаха, че Йотова се яви на кастинга с огромно самочувствие. Брюнетката няма никакви съмнения, че ще стигне до финала. С протекциите на Криско победата й е почти гарантирана. Другите членове на журито също й симпатизират.
На предварителното прослушване Люси, Криско, Маги и Саня й дадоха категоричен отговор "да" и младата певица продължи напред. На първия концерт на живо журито отново не й спести суперлативи. Единствено Халваджиян е скептичен, но и той не отрича, че бъдещето й на победител е почти сигурно.
"Не харесвам участниците, които прекалено много си вярват. Ти имаш голямо самочувствие. Засега е оправдано, защото си истинско откритие", смъмри я Маги.
Хора от екипа на предаването издават, че Дарина изобщо не се впечатлява от думите на журито. Тя е убедена в успеха си и дори да я критикуват, не го приема на сериозно.
"Разхожда се като звезда. Има собствени идеи как да изглежда на сцената. Бърка се в работата на стилистите и гримьорите. Гледа останалите участници пренебрежително. Много е малка, но е ужасно наперена", коментират я зад кулисите.
В родната й Варна говорят, че родителите й са много заможни и вече са й подсигурили музикалното бъдеще.

Реклама


"Х фактор“ е само началото, за да стане популярна. Въпрос на време е да запише дует с Гери-Никол, после и с Криско", убедени й са съученици на Дарина.
Според тях тя е прекарала последната година от живота си в подготовка за предаването. Под крилото на Гери-Никол Йотова се научила на сценично поведение, с което да заплени журито от първия момент.
"С Гери сме израсли заедно, минали сме през какво ли не. Пред очите си видях по какъв начин това предаване промени живота й. Самата аз смятам, че съм родена за голямата сцена и ако миналата година се колебаех дали да взема участие в предаването, то след успеха на Гери съм сигурна, че "X фактор“ променя съдби", убедена е амбициозната красавица.
В момента тя е ученичка в музикалното училище във Варна в паралелка "Фолклорно пеене". Там приемат със смесени чувства изявите й по телевизията. Според някои нейни връстници тя пропилява таланта си, защото иска да е известна.
"Има талант, но ще попадне сред комерсиалните изпълнители. За всички беше видно, че завижда на своята приятелка и иска да е като нея. Ще спечели и после ще й продуцират само безсмислени хип-хоп парчета", убедени са останалите ученици в гимназията.
Преподавателите в школото й стискат палци. Пред "България Днес" те коментираха, че това е една от най-талантливите ученички в гимназията.
"Дарина има първа награда на конкурса за фолклорни песни "Диньо Маринов" и трета в международната надпревара "Радост на брега" в Созопол. Тя е стипендиант на Министерството на културата и е изключително талантлива. Всички й стискаме палци", разказаха от школото.


Освен с музикалния си талант Дарина плени и с визията си членовете на журито. Криско дори не си прави труда да крие, че много я харесва. В едно от предаванията и Люси, която има симпатии към своя пол, остана пленена от Дарина. Дяковска засипа с комплименти участничката за хубавия й външен вид и чаровната й усмивка.
"Ще спечели, защото е талантлива, красива, няма спор, а и Криско ще си я бута. Той има нюх от кого може да изкара пари, като го направи известен", сигурни са от екипа на предаването.
Засега Дарина има безусловната подкрепа на родителите си към голямата сцена. Те ще й осигурят финансов гръб за старта на кариерата й, но ще следят изкъсо всяка нейна изява.
Точно приятелката й Гери-Никол вече има проблеми със семейството си. Бащата на 16-годишната варненка не е кой да е. Родителят й е мастит адвокат в морската столица, а името му се свързва с прочута местна групировка. Семейството е едно от най-заможните в града, а малката Дарина живее в истински лукс и е презадоволена финансово. Родителят на Гери даде пари за първите й клипове, но напоследък изобщо не е доволен от разголените изяви на непорасналата си щерка. Въпреки контрола Гери и Дарина вече работят за собствена песен, коментират приятелите им във Варна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама