Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5069586 www.bgdnes.bg

Бившият на Елен Колева пред "България Днес": Добре съм! Не съм пребит!

Непоносимо щастлив съм и в любовта, увери бизнесменът Майонезата

"Не съм пребиван, нито гонен от ресторант за непристойно поведение, както се твърди в последните няколко дни. Да, бях в това заведение - празнувахме рожден ден на мой приятел. Всичко приключи мирно и тихо и до свади не се е стигало."
Това разказа пред "България Днес" бизнесменът Александър Найденов-Майонезата по повод плъзналия слух, че е бил изгонен с шутове от охранителите на лъскавия хотел и ресторант "Анел" в София. Според изнесената от различни източници информация Майонезата, видимо пиян, е напсувал на майка случаен клиент в ресторанта във въпросната нощ.

Родителката на мъжа е починала и обидата от думите на Майонезата го извадила от равновесие. На Найденов била направена забележка да си държи езика зад зъбите, но той продължил със заканите и нещо повече - размахал ръце в бойна готовност. Това принудило охранителите да го изгонят от помещението с ритници. Собственикът на хотела издал доживотна забрана бизнесменът да стъпва там и дори умува дали да не заведе дело за хулиганство срещу Найденов.


"Свикнал съм на какви ли не лъжи по мой адрес. Свързват ме с една дузина жени, които дори не познавам. Пишат, че имам имоти на Хаваите, на Сейшелите и къде ли не - за жалост и това нямам. Истината е, че аз съм един нормален човек с бизнес, непоносимо щастлив, непоносимо добре в любовта и живота. Не пиянствам и не агресирам", разясни своята гледна точка пред вестника Найденов. В последните няколко години името му се свързваше с младата актриса Елен Колева. Двамата имаха дълга връзка, белязана както от страст, така и от много кавги, ревност и дори изневери.


"Мога само едно да кажа на всички, които съчиняват нелепици по мой адрес - местя си го от единия крачол в другия, без да го пипам с ръце, само с едно движение на кръста... С една дума - не ми пука!", заключи Найденов.

Димана ДОЙЧИНОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама