Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5070806 www.bgdnes.bg

75 бона за Евгени Минчев. Лордът пак влиза във "Биг брадър"

Огромната сума от 75 хиляди лева ще прибере паркетният лъв Евгени Минчев от продуцентите на шоуто "Биг брадър". Лордът ще е един от участниците в "Биг брадър ол старс". Изданието, което събира под един покрив съквартиранти от предни сезони, ще започне на 15-и ноември. Това означава, че само след три седмици ще се знае кой е победителят във "ВИП брадър".


Минчев ще дели една спалня с Ваня Червенкова и майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева. В момента екипът на шоуто преговаря и с други стари звезди. Сред поканените са плеймейтките Елена Кучкова и Златка Райкова. Преговорите между Евгени и продуцентите от "Биг брадър" са приключили преди броени дни. Първоначално Евгени е поискал 150 000 лева за участието си. Екипът останал ужасен от огромната сума, но искал да има на всяка цена колоритния Минчев в предаването. След изтощителни пазарлъци все пак са се разбрали за двойно по-малко пари.
Минчев ще е един от най-скъпоплатените участници в изданието. Останалите випове се съгласяват на суми между 20 и 50 хил. лева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама