Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5074129 www.bgdnes.bg

Осъдиха Евгени Минчев. 20 бона му взе Венета Райкова, Червенкова също го съди

Без лев ще остане съвсем скоро светският тигър Евгени Минчев. Устатият моден критик е пред фалит, след като с пиперливия си език многократно си навлича гнева на редица родни випове.
Цяла една година след като водещата Венета Райкова заведе дело срещу пиар агента, вчера блондинката се похвали, че е успяла да осъди Минчев и той ще трябва да й заплати сумата от 20 бона.


"Решението е - на мен Евгени да ми заплати 20 хил. лв. и още 7 бона дължи на съда. Отделно трябва да покрие разноските по делото" - обясни Венета пред "България Днес".
"Все още не мога да повярвам какво се случва, много съм доволна от така развилата се ситуация. За мен няма значение и да не си получа парите, те не са толкова от значение. Не ме интересува дори само лев да ми даде, важното е, че трябва да разбере, че не може да обижда свободно хората в публичното пространство" - допълва още Райкова, която преди година заяви, че ще измъкне от лорда не по-малко от 50 бона.


Венета взе това решение след интервю на Минчев, в което лордът я определи като "телевизионен хемороид" и избълва редица квалификации по неин адрес.
Водещата съвсем не е единствената, която е вдигнала мерник на Минчев. Бизнес дамата Ваня Червенкова също не се отказа от решението си да съди лорда и заведе дело срещу него отново за обида и клевета. Червенкова се закани, че ще измъкне 100 бона от бившия ватман, а делото ще се гледа в началото на ноември месец.


Безспорно лордът се сдобива с все повече и повече зложелатели. След вчерашния успех на Венета Райкова десетки хора в социалната мрежа я подкрепиха и много родни випове заявиха, че ще последват примера й.
Както "България Днес" първи писа, Евгени е сред сигурните участници в риалити формата "ВИП брадър ол старс", откъдето ще гушне колосалната сума от 75 бона. По всичко личи, че с хонорара си Минчев ще плати задълженията си.
За момента самият Евгени отказва да говори по темата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама