Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5074191 www.bgdnes.bg

Краси Радков избра Мис България в САЩ

Ива Коева взе короната, Нина Рангелова се утеши със селфи

Най-добрата българска плувкиня Нина Рангелова не успя да се пребори за титлата "Мис България в САЩ". Оригиналният моден конкурс се провежда за четвърти пореден път. Рекордьорката ни в 200 метра свободен стил реши да се пробва на ново поприще. Тя се целеше към наградата от 7 хиляди долара, с които щеше да финансира подготовката си за олимпийските игри в Рио де Жанейро догодина.


Церемонията се проведе в събота вечерта в един от най-луксозните хотели на Чикаго, а Рангелова бе сред 16-те финалистки. Въпреки че остана без отличие, тя се запозна със своя идол Краси Радков. Актьорът бе част от журито, избиращо най-красивата българка отвъд океана. Двамата си направиха селфи. Водещият на събитието - певецът Борис Солтарийски, пък не можа да се отърве от обожателки и фенки, част от които бяха моделки.

Реклама


"Любимата ми дъщеря с любимия ми актьор. Два таланта на една снимка", написа бащата на плувкинята Георги Рангелов.
Иначе короната грабна Ива Коева, която живее в Чикаго. Нейна първа и втора подгласнички са съответно Лидия Иванова и Мария Тончева. Изборът на публиката се спря на Глория Андреева.

Очаквайте тази седмица интервю с носителката на титлата "Мис България в САЩ" специално за читателите на "България Днес"!

Добромир ДОБРЕВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама