Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5079701 www.bgdnes.bg

Фенове награбиха Луна. Младоци преследват фолкаджийката, пипат я в мола

Приклещена в ъгъла от 20-годишни младоци се оказа фолкпевицата Луна след излизането й от шоуто "ВИП брадър".


За радост на изгонената от формата ексцентрична фолкаджийка, часове след напускането й на къщата блондинката бе награбена в столичен мол от група върли нейни фенове.
Папараците на "България Днес" хванаха изпълнителката на "Искам го, стискам го" да се радва на завидно мъжко внимание, видимо доволна от младежката компания.
Откакто не е в шоуто, Луна бива нонстоп преследвана от свои луди почитатели, готови на всичко да се докоснат до нестандартната й особа.

Реклама


"Луна, ти си номер едно! Ти си нашият победител!" - викаха след певицата развълнуваните й последователи, от които певицата се отърва чак след като се качи в лъскавия си "Мерцедес".


Луна неведнъж е демонстрирала афинитета си към много по-млади от нея мъже.
Преди години тя имаше страстна авантюра с атлетичен хокеист на име Николай Дизов. Спортистът дълго време не можеше да се отърси от драматичната си радяла с фолкаджийката, но вече я е преодолял и има съпруга и дете.


Името на бившия волейболист Любо Ганев също бе свързвано с това на чудатата изпълнителка. Ганев категорично отрече да е имал вземане - даване с Луна, а познати на певицата издават, че фолкаджийката сама е пуснала слуха за интимните им преживявания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама