Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5080691 www.bgdnes.bg

Преслава се жени за Гъмов

Вино, рози и годежен пръстен чака фолкпевицата Преслава от Гъмов!
Това сподели самата изпълнителка в едно от последните си интервюта, допълвайки, че актьорът е един от най-интересните мъже, които е срещала.


"Защо пък да не се съглася, ако ми предложи брак?! Но да го направи, както си му е редът - на романтична вечеря, с пръстен в ръка..." - категорична е фолкаджийката.
След второто влизане на Преслава в шоуто "ВИП брадър" певачката призна пред комика, че неговото присъствие е главната причина тя да пристъпи отново прага на къщата. Откакто пак са под един покрив, Преси и Гъмов са неразделни и химията между тях личи от километри.

Реклама


Фолкаджийката непрестанно търси близостта на актьора, който пък с удоволствие прекарва 100% от времето си в нейната компания.
Влечението, което изпълнителката на "Водка с утеха" изпитва към 41-годишния куклен актьор, бе прието с недоумение от обкръжението на Преслава.
"Никога не си е падала по подобен тип мъже. Всички знаят за многото неуспешни връзки, които е имала със заможни мачовци. Любовта й с Бирмата е най-очевидният пример, че Преси обича лоши момчета" - коментират близки на певицата.
Трагичната развръзка на дългогодишните й отношения с Жорко Бирмата е всеизвестна. Преслава още не може да се отърси от горчивите спомени за богатия наследник, а за юмручните им схватки в чалга клубовете още се шушука из светските среди.


По всичко личи, че брюнетката е оставила зад гърба си мелодрамите и завинаги е затворила страницата с богатите и деспотични мъже. Певицата е намерила коренно различна половинка в лицето на Гъмов и е само въпрос на време страстта между тях да избухне с пълна сила.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама