Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5086124 www.bgdnes.bg

Пари и дрехи скарали Валери и Благо

Двамата най-големи плейбои в българския футбол Валери Божинов и Благо Георгиев са се скарали жестоко за дрехи и пари. Типично по тийнейджърски неразделните коцкари влошили своите отношения преди осем години. Докато Божинов играеше под наем в "Ювентус", Джизъса се тъпчеше със сръбска скара в Белград, където риташе за местния "Цървена звезда".

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!

Реклама

Двамата станаха първи дружки покрай сборовете на националния отбор. Благо Георгиев не изпускал възможност да погостува на детето чудо на българския футбол в Италия, който тогава беше сред най-актуалните млади нападатели в Европа.

Плейбоите прекарвали прекрасни вечери далеч от своите половинки Алисия и Христина. Певицата и гимнастичката не подозирали нищо за похожденията на техните момчета, но малко по-късно започнаха да ги дебнат из столичните хотели. Софийските клюкари се кълнат, че футболистите били хванати по бели гащи с любовници в едно от най-популярните кътчета за сексчаспром на Околовръстното шосе.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама