Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5086628 www.bgdnes.bg

Огромен фурор в Канада Лили НЕ ИЗПЯ "ВЕТРОВЕ" Публиката не иска да пусне певицата до Нова година

В Канада Лили Иванова отказа да изпее една от най-известните си песни "Ветрове" - песен, която всички обичат и знаят наизуст.


В последните два дни от октомври родната прима изнесе два поредни концерта в Торонто и Монреал, билетите за които бяха изкупени още през лятото. Неуморната певица покори публиката с останалите си песни, но до "Ветрове" така и не стигна. Случката е аналогична на тази през 2012 г., когато на мегаконцерта на Лили в "Арена Армеец" също не звучеше "Ветрове".

Реклама


Тогава певицата заяви по микрофона "Ах, ама каква памет имате, задна, аз пък съм я забравила тази песен, все пак съм на 100 години, мога да забравям!" Явно отново е забравила...


И въпреки всичко хората в Канада са мега доволни: "Едно време отиде на турне в бившия СССР и почти година руснаците не я пуснаха да си дойде обратно. Да видим сега дали ще се прибере поне до Нова година. Навсякъде оставя екзалтирани фенове. Богиня!", пишат заклетите почитатели в интернет.
По думите им и в Монреал, и в Торонто бисовете са продължили над три минути, а гласът на Лили бил перфектен - нещо, с което изобщо не могат да се похвалят родните чалгаджийки.


И Лили Иванова е останала доволна, особено откъм финансова гледна точка. Яко е напълнила банковата сметка - за няколкото часа на двата концерта според слуховете примата е заработила към 40 хиляди лева. И това бил само договореният й хонорар. А и от днес на пазара е новата дискова колекция на Лили - 65 песни, подредени хронологически лично от нея. Със сигурност луксозната колекция ще влее още пари във и без това набъбналата банкова сметка на Лили.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама