Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5088338 www.bgdnes.bg

Пайнера май нарочи и Галена

Фолкпевицата Галена изживява трудни моменти! Едно от най-доказаните имена в попфолка все по-сериозно губи позиции и ще пропусне няколко мащабни изяви на продуцентите си от "Пайнер".


От музикалния гигант решиха да направят голям концерт в спортната зала на Русе - "Булстрад арена". Това е изключително рядко явление, тъй като подобни мероприятия се организират единствено за годишните награди и рождения ден на телевизия "Планета". Другата събота Преслава, Десислава, Емануела, Джена, Кали, Яница, Галин, Милко Калайджиев и диджей Живко микс ще излязат на сцената в огромното спортно съоръжение. Голямата отсъстваща ще бъде Галена, която не присъства сред топимената. Причините за нейната липса не се споменават, но според запознати изпълнителката била силно разочарована, че е пренебрегната от организаторите.
Интересното е, че част от събраната от билетите сума ще бъде дадена благотворително за възобновяване и възстановяване на училището в русенското село Бъзън, но Галена няма да може да даде своя принос за кампанията.
Веднага в публичното пространство започнаха да циркулират информации, че положението на Галена в музикалната компания не е цветущо и мястото й е сериозно застрашено.

Реклама


Само преди няколко дни се появи друга шокираща информация. Галена няма да присъства на концерта на "Планета" в зала "Арена Армеец" на 1 декември. Феновете на певицата са крайно разочаровани и планират да бойкотират 14-ия рожден ден на телевизията.
Всъщност причината Галена да не присъства на концерта съвсем не е скандал. Певицата има ангажимент, който е организиран още доста отдавна. Галена има турне в Америка, уговорено още в началото на годината. Смядовчанката обаче горчиво съжалявала, че ще пропусне голямото събитие, а нейните почитатели още обмислят дали да присъстват в спортната зала.
Поредицата от отсъствия на Галена обаче са знак, че изпълнителката изпитва трудности и макар да продължава да прави хитове и скъпи видеоклипове, не е сред най-сигурните членове на огромното семейство на "Пайнер". Съвсем наскоро стана ясно, че друго доказано име - Андреа, повече няма да представлява музикалния мастодонт и договорът й приключва. Мнозина разчетоха, че е това е сигнал от "Пайнер", че нито една певица не може да се чувства сигурна и трябва да се бори за мястото си под музикалния небосклон, където конкуренцията е безмилостно жестока.


"Напускам, защото имам мечти, с които нямам намерение да се разделям. Напротив, ще ги следвам със същата любов и страст, както съм го правила винаги досега. Ще остана посветена на това, което най-много обичам да правя - да бъда на сцената, да бъда с вас, със своята музика и с цялото си сърце и душа", заяви емоционално Андреа, но реално причините за раздялата й е съвсем друга.
"Не ме интересува какво правят останалите. Да, трябва да следиш колежките, за да си актуален, но не трябва да заимстваш от тях, защото така губиш собствената си индивидуалност", заяви многозначително Галена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама