Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5088820 www.bgdnes.bg

Гаджето на Люси Иларионов изригна: Ернестина Шинова е мъж!

 Псува като хамалин, държи се просташки, пени се Ани Хоанг

Мъж или жена е актрисата Ернестина Шинова?!
Това е въпросът, който не дава мира на любимата на Люси Иларионов - Ани Хоанг.
Фолкпевицата от виетнамски произход сподели пред "България Днес" съмненията си относно пола на дългокраката съпруга на Андрей Слабаков, която е сред най-силните участници в тазгодишния формат на "ВИП брадър".


"Съжалявам, че ще го кажа, но Ернестина се държи повече като мъж, отколкото като жена! В началото много я харесвах, никога не съм подозирала, че от устата на една дама могат да излизат думи като "копеле", "братле" и всякакви подобни хамалски изрази" - разочарована е Ани Хоанг.
Шинова бе сред най-близките на Люси в началото на риалити формата, но през последните дни напрежението между тях се реже с нож.
След като разбра, че Иларионов я е номинирал, Ернестина изригна в ефир, сипейки редица квалификации по адрес на шишкавия режисьор, определяйки го за интригант и подлец.

Реклама


Наранена от обидите, които Люси изтърпя под покрива на Големия брат, приятелката на Люси Ани е готова на всичко, за да брани честта на любимия си мъж.
"Още в началото Люси каза, че ще прави леки интрижки, защото това е шоу и трябва да е интересно. В реалния живот той е съвсем различен, никога не е бил интригант и гледайки го отстрани, мога да кажа, че хората вътре го предизвикват да бъде такъв" - споделя Хоанг.


Иларионов се оказа трън в очите на голяма част от съквартирантите, които побързаха да го номинират. Той ще трябва да се бори за оставане в къщата с Кичка Бодурова и Иво Танев и според зрителите на формата именно Люси ще напусне къщата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама