Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5114410 www.bgdnes.bg

Азис и Тони Стораро награбиха Бони

Фолкизпълнителите Азис и Тони Стораро са неразделни приятели, но щом става въпрос за жена, стават ожесточени съперници, видя "България Днес".


Двамата певци едновременно награбиха колежката си Бони по време на промоцията по представянето на последната й песен "Мъж легенда". Изпълнителката беше поканила множество свои колеги и приятели, но от мъжка страна се появиха единствено Фики, Тони Стораро и Азис. Последните двама не се сдържаха и започнаха страстно да я целуват пред погледите на десетки посетители. На промоцията нямаше нито една колежка на Бонка, както е истинското й име, но плътно до нея бяха близките й приятелки миската Наталия Гуркова и участничката в риалити шоуто "Фермата" Дони Василева. Там беше и моделката Мариана Маринова, която също впечатли с присъствие.

Реклама


В един момент Бони попита кой е мъжът легенда за нея, а Тони Стораро с гордо вдигната глава излезе и каза, че е той, и така взе преднина пред колегата си Азис.
Националните състезателки по художествена гимнастика Христиана Тодорова, Ренета Камберова и Цветелина Найденова също уважиха премиерата на новата песен на певицата. Трите красавици бяха захвърлили обичайните за тях трика и се бяха барнали доста. Те бяха издокарани с пищни вечерни рокли.


Красавиците пристигнаха на събитието няколко минути преди началото му. Те бяха докарани от луксозен черен джип.


При появата им Бони изключително много се развълнува. Тя дори призна, че малко й остава да се разплаче. Тодорова, Камберова и Найденова поздравиха певицата за новата й песен, след което пожелаха бъдещи успехи на своята любимка. Грациите останаха впечатлени от новия стил на Бони. Гимнастичките я определиха като невероятно красива и стилна. След като поздравиха своята любимка, момичета решиха да си направят по някое друго селфи за спомен от купона.


Освен част от ансамбъла ни десетки фенове и приятели на Бони я уважиха по случай новата й песен. Всички подариха на певицата цвете и й пожелаха успех.

Изпълнителката бе много развълнувана от факта, че доста фенове са дошли специално заради нея. Тя отдели време за всички, като, освен че си поговори с тях, си направи и снимки.

Реклама
Реклама
Реклама